Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsú / legénybúcsú: neked volt, vagy tervezed, hogy lesz? Vagy nem akarsz ilyet?
Nekem volt, laza és nagyon jó hangulatú.
Csak 7-en voltunk velem együtt, csakis közeli barátnőket hívtam meg, senkit sem illemből. Utólag mesélte a szervező lány, hogy nagyon hamar megbeszéltek mindent.
Volt pár feladat az este folyamán, illetve beütünk vacsizni egy olcsó-középkategóriás helyre, majd egy szintén normál árú helyen a központban koktéloztunk, de kb du6-tól 10-ig tartott.
A játékok között volt:
- férjismereti teszt (ez vendégként is érdekes amúgy mert máshol is láttam)
- egy-egy papírra leírták, mi volt az első gondolatuk amikor élőben megismerkedtünk. Nekem ki kellett találni, ki írta, s elmesélni a többieknek, hogy ismerkedtünk meg. Nagyon cuki volt és sírtam is ahogy visszaemlékeztem, mind elég mély barátság a lányokkal.
- meg kellett kérdezni 3-4 járókelőt tippekről a tartós házzasságról - ez azért volt cuki mert pont elkaptunk egy idős párt, nagyon aranyosak voltak
- kellett petrezselymet is árulnom, igaz csak pár szálat :)
- hoztak 1-1 pici csetreszt ajándékba és mondtak hozzá közös sztorit, na ott is bőgtem. :)
Szóval ez ilyen "barátságünnep" is volt, semmi vulgaritás meg ilyenek.
Minden feladatért kaptam egy puzzle darabot, ami végül kiadott egy szelfit a férjemről és a cicánkról és egy üzenetet tőle, totál megható volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!