Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyat hogy a legénybúcsú és a lánybúcsú egybe van tartva?
Nem azért de szerintem ezzel valahol pont a lényege veszne el mind a legény- mind a lánybúcsúnak.
Meg mi az hogy félsz a táncosnőtől? Félsz hogy a vőlegényed elcsábul? (Nem akarok offolni és nem is az én dolgom de akkor hol marad a bizalom?)
Ha jól értem, van itt két nagy probléma:
1. Nem bízol a vőlegényedben.
2. Nem bízol magadban, és abban, hogy többet érsz egy órabérben dolgozó sztriptíztáncosnál.
Szóval biztos, hogy ideje a házasságnak?
Egyébként létezik legénybúcsú tangás lányok nélkül is, sehol nincs törvénybe foglalva, hogy jelen kell lenniük.
nem tudom, az én pasimat nem szopná le egy táncosnő ha nem akarja :D:D:D
nem bízol benne, okkal? Ha nem akarja, nem lesz semmi. Ha meg akarja, akkor meg nem kell oda táncosnő, úgyis megcsal majd, vagy már meg is tette... És általában nem, nem csinál Ő (és nem az) olyat.
Egyébként lehet, csaptok egy bulit, csak szerintem felesleges annak nevezni, ha koedukált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!