Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy jó legénybúcsú? Akinek már volt, leírná a tapasztalatait?
Piaaa
csöcsös gátlástalan csajok
gyors kaják!
A barátok szerveztek egy akadálypályát a semmi közepén (a szállás is ott volt egy bungalló szerűségben)
feladatok oylanok voltak, mint egy számítógépes játékban. Ha a vőlegény teljesített egy szintet, akkor kapott tárgyakat amik a következő szinten segítségére lehettek, attól függött mennyit, és mit kapott,hogyan teljesített
feladatok pl:
erdőben megtalálni tárgyakat (x ideje volt, ezek is segítettek később)
gyufa, öngyújtó nélkül tüzet gyújtani (sikerül a srácnak, talált nagyítót, é
még sütött a nap:))
a haverjait lebírkózni
Íjjal élő állatot lőni ( nem sikerült az 5 patkány elmenekült)
persze mindig inni
én nem voltam jelena többin , de állítólag ez volt a legjobb (az az ismerősi kör idén 8 esküvőn vett részt, én csak az egyikükkel tartom a kapcsolatot a mienk lesz ennek a vőlegénynek a sajátjával együtt a 9. lagzija:)) jah és csak 1 helyen voltak lányok, állítólag az volt a leglaposabb, persze erről én személy szerint nem tudok nyilatkozni.
a jó legénybúcsú eseménydús, alkoholmámoros, poénos, és mindenki jól érzi magát
Mindenkinek más a jó.
A vőlegényt kell megkérdezni mit nem szeretne semmiképp és ha valamit nem szeretne (mert van olyan aki nem szeretne táncoslányokat, prostikat, játékokat) akkor azt tiszteletben tartani. Az, hogy ezen kívül mit csináltok, arról nem kell tudnia. Nektek csak a tabukról kell tudakozódni.
sok haveromnak kupiban volt tartva, az asszonyok csak sejtették hol vagyunk.
kb másnaposok feeling volt az összes haveromé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!