Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen volt a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a menyasszonyi ruhátok és csokrotok?

Figyelt kérdés

Gondoltam nosztalgiázhatnánk egy kicsit, szóval linkelnétek képet?

Ha gondoljátok arc nélkül, de megmutatnátok?

Az enyém:

[link]

[link]

2010. aug. 3. 20:37
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Utolsónak!

2006-ban volt az esküvőm, és maszek szalonban béreltem a ruhát, ahol a tulajdonos készít minden egyes darabot. 30 000 Ft-ot fizettem érte, de ezeket tartalmazta az összeg:

- menyasszonyi ruha

- fátyol

- kesztyű

- napernyő

- bolero

- stóla

- menyecske ruha + hozzá a párta, mivel díszmagyar volt

- a férjemnek a menyecskeruhához illő mellény.

A koszorúslányok ruhái pedig 2x 5000, 1x 3000, 1x2000, és a legkisebbnek egy ezres.

Nagyon körül kell nézni, és sokat lehet spórolni, ha nincsenek extra igényeid.

Nálunk például sok sütit az "asszonyok" sütöttek, a díszeket pedig én készítettem. Krepp papírból is csodát lehet művelni, 2 szín bőven elég hozzá.

Mi 80 fős lagzit tartottunk, 250 000-ből, de úgy, hogy mivel anyósom konyhán dolgozik, a kollégáitól azt kaptuk nászajándékba, hogy ingyen főztek a lagzin. Sógornőm boltban dolgozik, az italokat be tudta szerezni a szállítótól, úgyhogy már ezen is spóroltunk.

16 db-os albumunk van olyan képekből, amiket fotós készített, szerintem ez bőven elég, így legalább mindegyik más, nem hasonlítanak.

Csak okosan kell csinálni, mindenben meglátni a lehetőséget, és akkor tudtok spórolni. Persze ez csak akkor működik, ha segítőkészek a rokonok. :)

Egyébként várok még képeket!

2010. aug. 6. 13:19
 22/22 A kérdező kommentje:

Szintén utolsónak!

Ha nem találsz ilyen szalont, ahol saját kezűleg készítik a ruhákat, akkor nézz körül a teszveszen, ott is szépek vannak viszonylag olcsón.

:)

2010. aug. 6. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!