Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen volt a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a menyasszonyi ruhátok és csokrotok?

Figyelt kérdés

Gondoltam nosztalgiázhatnánk egy kicsit, szóval linkelnétek képet?

Ha gondoljátok arc nélkül, de megmutatnátok?

Az enyém:

[link]

[link]

2010. aug. 3. 20:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szép ruháitok és csokraitok voltak!

21:37-nek!

2006-ban házasodtunk össze, de 2002 óta vagyunk együtt. Azóta van egy 2 és fél éves nagyfiúnk is. És ti mikor házasodtatok össze?

Egyébként várok még válaszokat, az eddigieket pedig köszönöm!

2010. aug. 3. 21:48
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

Mi tavaly házasodtunk össze, de 2003 óta együtt vagyunk.Sajnos nekünk még nem sikerült a baba :(

De nektek gratulálok :)

2010. aug. 3. 22:06
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nektek is összejön majd, csak nem szabad erőltetni. :)

2010. aug. 3. 22:10
 14/22 anonim válasza:
Nagyon szép menyasszonyok voltatok! Nagyon irigyellek benneteket! Sajnos nekem soha nem lesz, mivel nincs családunk! Jobban mondva most már van egy gyönyörű kislányunk akinek remélem megadhatom majd ezt az élményt!
2010. aug. 4. 12:20
 15/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ez voltam én,lassan két hete:)

2010. aug. 5. 16:58
 16/22 anonim ***** válasza:
Nagyon szépek voltatok! Én még várok arra,hogy menyasszony legyek,de ami késik az nem múlik... Vagyis remélem. :)
2010. aug. 5. 18:02
 17/22 anonim válasza:

Az első házasságomkor 21 évesen térdig érő, testhez simuló rávarrt tüll és selyem fodros spanyol stílusu ruhám volt.

A felső része olyan volt mint a tiéd, rövid selyem blézerrel, amit levéve hosszú selyem kesztyűre váltottam fel. Az tetszett ebben a ruhában, hogy olyan egyedi volt, addig én még senkin nem láttam még hasonlót sem :)

A második esküvőm 39 évesen egy trópusi szigeten volt Venezuelában. Itt csak ketten voltunk és a tanuk, nem volt nagy felhajtás még esküvői ruha sem, de nagyon romantikus volt.

2010. aug. 5. 19:10
 18/22 anonim válasza:
Off. Utolso: Venezuelaban volt az eskuvod es nem hivtal meg tolmacsnak? Nahat, nahat-:)))) Ugyanis en itt elek. Csak nem Margaritan volt?
2010. aug. 5. 22:13
 19/22 anonim ***** válasza:

válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:58

Nagyon szép volt a ruhád :D Igazán különleges, nem snassz :)))

2010. aug. 5. 22:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Milyen áron vettétek?

Mennyibe kerül?

Annyira rossz érzést okoz bennem azt, hogy lehet hogy soha nem lesz szép esküvöm, tudjátok olyan ÁLOM esküvő!

Igen jöhetnek a kommentek, hogy nem az a lényeg....de tudjátok...amiről egy nő álmodik... :(

Tényleg drága?

Mennyi mégis...ha tudtok linkeljetek képet és árakat!

2010. aug. 6. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!