Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a menyasszonyi ruhátok és csokrotok?
Gondoltam nosztalgiázhatnánk egy kicsit, szóval linkelnétek képet?
Ha gondoljátok arc nélkül, de megmutatnátok?
Az enyém:
Nagyon szép ruháitok és csokraitok voltak!
21:37-nek!
2006-ban házasodtunk össze, de 2002 óta vagyunk együtt. Azóta van egy 2 és fél éves nagyfiúnk is. És ti mikor házasodtatok össze?
Egyébként várok még válaszokat, az eddigieket pedig köszönöm!
Mi tavaly házasodtunk össze, de 2003 óta együtt vagyunk.Sajnos nekünk még nem sikerült a baba :(
De nektek gratulálok :)
Köszi!
Nektek is összejön majd, csak nem szabad erőltetni. :)
Az első házasságomkor 21 évesen térdig érő, testhez simuló rávarrt tüll és selyem fodros spanyol stílusu ruhám volt.
A felső része olyan volt mint a tiéd, rövid selyem blézerrel, amit levéve hosszú selyem kesztyűre váltottam fel. Az tetszett ebben a ruhában, hogy olyan egyedi volt, addig én még senkin nem láttam még hasonlót sem :)
A második esküvőm 39 évesen egy trópusi szigeten volt Venezuelában. Itt csak ketten voltunk és a tanuk, nem volt nagy felhajtás még esküvői ruha sem, de nagyon romantikus volt.
válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:58
Nagyon szép volt a ruhád :D Igazán különleges, nem snassz :)))
Milyen áron vettétek?
Mennyibe kerül?
Annyira rossz érzést okoz bennem azt, hogy lehet hogy soha nem lesz szép esküvöm, tudjátok olyan ÁLOM esküvő!
Igen jöhetnek a kommentek, hogy nem az a lényeg....de tudjátok...amiről egy nő álmodik... :(
Tényleg drága?
Mennyi mégis...ha tudtok linkeljetek képet és árakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!