Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Francia nyakkendő hogy is van ez?
Köszi 5!
Jó hogy mondod hogy inkább bálokra. Mi másra még? Puccos konferencia? Azt hittem csak esküvőre lehet ezt.
Nem vagyok profi ebben, csak gyerekként próbálták megtanítani az illemszabályokat. Én úgy jegyeztem meg, hogy a női nagyestélyivel van párban. Az általam látogatott konferenciák, általában lényegesen lazább viseletet képviselnek.
De szerintem bárhova felveheted, ha átlagos körökben mozogsz, senki nem fogja tudni. Ezek a finom szokások kezdenek kikopni, mióta a cégvezetők pólóban tartanak előadást, a női dress code-k meg szabályok betartása helyett "átálltak", a kosztüm vs. elegáns vs. hétköznapi viseletre. Ha ma már belefér a vállkilógós ruha vagy a miniszoknya a business casual-ba akkor szerintem ez is belefér esküvőre és konferenciára is. Az ember meg mindig inkább legyen túlöltözve, mint alulöltözve, kivéve, ha informatikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!