Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlátszó menyasszonyi ruhával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni?
Sziasztok!
Két részes ruhám lesz, nagyon tetszik így önmagában, viszont atlatszik a body tanga vonala. Szerintetek mivel tudnám megoldani ezt a helyzetet?
Gondoltam testszínű vastagabb anyagú harisnyára, vagy alakformálóra, ami combig ér, viszont szerintem az is átlátszódna. Alsószoknyán gondolkodtam még de nem tudom melyik fazon lenne a megfelelő, abroncsok amiket találtam szintén átlátszóak.
Esetleg kérdezz meg egy varrónőt, hogy tudna-e nem átlátszó abroncsot készíteni.
Ha pedig alakformáló alsót veszel, olyat keress, ami minimum combtól a szoknya felső vonaláig ér (lehet erre gondoltál a kérdésben is), azon szerintem nem látszana át, ha jó minőségűt veszel. De gondolom van lehetőség próbára, ott kiderül :)
Woow ez gyönyörű. Nagyon szep lesz a ruhad vegre valaki aki nem csomo penzert vesz rondat.
Gratulalok. Bar nalunk is ez lenne a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!