Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Átlátszó menyasszonyi ruhával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlátszó menyasszonyi ruhával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két részes ruhám lesz, nagyon tetszik így önmagában, viszont atlatszik a body tanga vonala. Szerintetek mivel tudnám megoldani ezt a helyzetet?

Gondoltam testszínű vastagabb anyagú harisnyára, vagy alakformálóra, ami combig ér, viszont szerintem az is átlátszódna. Alsószoknyán gondolkodtam még de nem tudom melyik fazon lenne a megfelelő, abroncsok amiket találtam szintén átlátszóak.

2020. júl. 7. 14:31
 1/5 A kérdező kommentje:

Ez a felső [link]

ez pedig a szoknya

[link]

2020. júl. 7. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg kérdezz meg egy varrónőt, hogy tudna-e nem átlátszó abroncsot készíteni.

Ha pedig alakformáló alsót veszel, olyat keress, ami minimum combtól a szoknya felső vonaláig ér (lehet erre gondoltál a kérdésben is), azon szerintem nem látszana át, ha jó minőségűt veszel. De gondolom van lehetőség próbára, ott kiderül :)

2020. júl. 7. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem vetted meg, inkább egy nem átlátszó, pl. több rétegű, bővülő szoknyát keresnék, mert hiába szép, elég macerás ezen izgulni. Ha igen, akkor meg valami testhezálló selyem alsószoknyát kellene valahonnan beszerezni.
2020. júl. 7. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Konzultálj varrónővel, szerintem megoldható egy kevésbé áttetsző anyagú alsó szoknya bevarrásával. Itt csak a kivitelezésre kell figyelni. Pl. ha átsüt a nap a szoknyán, ne nézzen ki hülyén az alsószoknya alatta.
2020. júl. 10. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Woow ez gyönyörű. Nagyon szep lesz a ruhad vegre valaki aki nem csomo penzert vesz rondat.

Gratulalok. Bar nalunk is ez lenne a helyzet

2020. júl. 12. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!