Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jövőre lesz az esküvőnk. Ma össze ült a két család meg beszélni a dolgokat, mivel ők állják az esküvőt. Nálunk családi szokás ez. Feljött ma a vőfély téma is. Anyum szeretné hogy legyen, meg ma közölte hogy ki kérést is szeretne. Apu mondta csak akkor van értelme neki ha van az is. De itt jön a probléma. Együtt lakunk a párommal. (Egyenlőre anyoséknál. Mivel majd eztán kezdünk hozzá a házunkhoz. Addigra nem fog elkészülni.) A házasság kötés is itt lesz ahol élünk. A lagzi meg egy másik városban lesz tölünk 15 km re. De a kikérést sehogy nem tudjuk megoldani. Nem tudok hova menni, hogy ott legyen a kikérés. Anyum meg teljesen be sértődött. A lányos háznál nem tudjuk ezt megoldani, mivel 70km re lakunk egymástól.

Segítsetek kérlek hogy mit tegyek

2020. júl. 5. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Sosem jó ennyire előre tervezni, szerintem. De ez én vagyok.
2020. júl. 5. 21:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Béreljetek egy apartmant :D
2020. júl. 5. 21:36
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

"Ma össze ült a két család meg beszélni a dolgokat, mivel ők állják az esküvőt."

Álljátok ti az esküvőt és olyat szervezzetek amilyet akartok. Most kezdtétek el és máris megy a sértődés, veszekedés. Ez csak rosszabb lesz.

2020. júl. 5. 21:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Egyedül csak anyum sértődött be. Ha mi állnánk akkor is ez lenne. De ha hamarabb szólt volna hogy akar ilyet, akkor máshol kértem volna időpontot.
2020. júl. 5. 21:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj csak bele: a lánykérés (kikérés, elkérés) a szülőktől van-e, vagy a ház négy falától. Szerintem a szülőktől kérik el a lányt és az mindegy, hogy éppen abban a pillanatban hol tartózkodik a lány. A Te esetedben, pedig a szülői háznál nem lesz ünneplés, akkor miért kellene onnan kikérni?
2020. júl. 5. 21:41
 6/12 anonim ***** válasza:
39%
Addig menekülj amíg lehet !!!!!!!!!!!!!!!!!
2020. júl. 5. 22:55
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem mindegy? Együtteltek, de szülők fizetnek igy ők dirigalnak. Ez sose jó
2020. júl. 5. 23:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Csak ebben az egyben nem jutunk dülőre hogy mi legyen.
2020. júl. 5. 23:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Majd lenyugszik anyukád

Valóban irracionális a kikérés. Bár én láttam olyat is, hogy kikérték ugyanabból a házból.

2020. júl. 6. 00:19
 10/12 anonim ***** válasza:
47%
azt se tudom, mi az a kikérés, életemben nem hallottam. de anyukád egy mérgező személynek tűnik, aki nem a lánya boldogságára figyel, hanem arra, hogy neki meglegyen az önző akarata. Menekülj.
2020. júl. 6. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!