Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira milyen sminket tegyek fel?
A szememet meg a számat szoktam festeni, púdert, ilyesmit nem használok, mert rajtam valahogy nagyon természetellenesnek hatnak az ilyesmik, kb. mintha hámlana a bőröm. Most viszont kicsit pattanásos a bőröm, ezért elkezdtem újra ilyenekkel próbálkozni, hogy eltakarjam. Szerintetek a randira is tegyem fel az egészet, vagy inkább maradjak csak annál, amit amúgy is használtam eddig is?
24/L
Ha olyat használsz, amit nem szoktál, akkor nem fog feszélyezni a dolog?
Két-három pattanás nem a világ vége szerintem a srácnak. :)
F
Szerintem ha a pattanásra rákened az alapozó+korrektor+púder dolgot, az még jobban kiemeli a pattanást.
Én maradnék a megszokott sminknél, ne ilyenkor kezdj el kísérletezni :)
25n
A pattanásokat kezeld le valami gyorsan ható szerrel, eltűnni nem fognak, de ha pirosak, csökkenti a gyulladást pl aloe, teafaolaj, jégkocka.
Sminkben pedig csak olyat tegyél fel, amit amúgy is szoktál - ha púdert, alapozót nem szoktál használni, akkor ne. Esetleg BB krémet, színezett hidratálót kipróbálhatod, de abból is meg kell találni a bőrtípusodnak megfelelőt.
Hacsak nem álarcos bálba szerveztétek a randit, semmiképp se tegyél magadra vastag sminket!!! Ha a pasidnak pusztán azért nem fogsz tetszeni, mert van rajtad pár pattanás, akkor az egy gyökér, mehet a levesbe...
Szerintem sokkal fontosabb a természetesség! Sok sikert! Szurkolok!
Csak amit eddig is szoktál , de csak szolidan .
Egy pasi nem a sminkbe szeret bele , hanem abba aki viseli . :)
Barátnőm az első randira direkt nem sminkelte magát és én így szeretem őt . Nem erőltetem , de amióta együtt vagyunk csak bizonyos alkalmakkor sminkeli magát .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!