Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon régimódi, és irritáló, ha valaki az esküvője napján a kocsijához konzervdobozokat köt?
Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 13:50
1/8 anonim válasza:
Nem láttam ilyet régen, nem volt soha divat. Amerikai filmekben találkoztam csak vele. Az viszont most is megszokott, hogy végig dudálnak a falun/városon, ahogy viszik a menyasszonyt a feldíszített autóval, szóval:
ha szeretnéd, akkor nyugodtan kössél hozzá dobozokat, csak egy ilyen nap vagy elvégre
3/8 anonim válasza:
Nem irritáló, ha nem felénk csinálod. ;)
4/8 anonim válasza:
Ilyen ebben az országban soha nem volt.
6/8 anonim válasza:
Ez nem magyar szokás, szóval régimódinak nem mondanám. Egyébként engem pl. irritálna, de én a dudálást is utálom.
7/8 zoltandudas válasza:
Én sem szimpatizálok az autó után kötött dolgokkal! Főképp nem, ha kutyust köt valaki az autó után. (Bár ez utóbbi nem esküvői látványosság.)
8/8 anonim válasza:
Nem tartom régimódinak nálunk Mo.-n, viszonylag újkeletű, mert nálunk sztem nem volt régen ez divat, max. 10-20 évvel ezelőtt, amikor bejött ez az "ámerikás" filmek miatt. Engem amúgy irritál, mert nem szeretem ezt a csörgés-zörgés hangot, és elég prolin is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!