Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ország ahol egy nő hozzámehet több pasihoz is?
Ha igen mit tudtok róla?
Minek kéne több pasihoz hozzámennie egy nőnek? Ha hozzámegy EGY valakihez a nő, akkor azt szerelemből teszi... De ha te több férjet akarsz (nem értem, hogy mért) akkor sok sikert, mert ilyen nem létezik.
2010. júl. 31. 17:53
vannak bennszülött népek, ahol matriarchális a társadalom, és létezik ilyesféle poligámia.
szerintem óceániai népek között keresgélj,...
első válaszoló: nem írta, hogy ő ilyet szeretne, de ha igen, akkor sem a véleményedet kérdezte...
2010. júl. 31. 17:55
A sarki fény alatt Alaszkában
A többnejűség ezen a területen nem éppen jellemző, sőt! Az eszkimólányok uralják a helyzetet. Végre egy hely, ahol a nők választanak több férjet maguknak! Igaz, hogy a higiénia nem az erősségük, tisztálkodásra ugyanis a megszokottnál jóval ritkábban kerül sor.
Nem irigyeljük hát az eszkimófiúkat, de annál jobban a lányokat, akik kedvük szerint jelölhetik ki az éppen aktuális szexpartnert. Szeretkezési szokásaikra leginkább a kutya- és az oldalt fekvő póz a jellemző.
2010. júl. 31. 18:21
Az eszkimóknál csak kevés törzsnél van többférjűség, nem általános elterjedt a "nőuralom".
2010. júl. 31. 18:41
Gondolom az eszkimó pasik se tisztálkodnak gyakrabban, mint a nők. Vagy tévedek?
2010. júl. 31. 18:46
Szerintem azért mert hideg van akárhogy is veszük, hogy tábortűz meg iglu, akkor is meredek lehet tök pucérra vetközni.
2010. júl. 31. 18:55
7/11 anonim válasza:
Én olvastam egy könyvet a kínai moszó népről, ahol szintén a matriarchális társadalom jellemző. A nők választják a férjüket/szeretőjüket, bár azt nem tudom ,hogy egyszerre több is van-e nekik, de azt igen, hogy a válás igen egyszerű folyamat, tehát az előfordul, hogy egyik nap még ez a férjük, másnap már az. :)
2010. júl. 31. 19:02
Az eszkimo nők biztos nem használnak intim mosakodót. Mindazonáltal nem hinném, hogy a hüvelygomba napi téma náluk.
2010. júl. 31. 19:19
A többférjűség, vagy poliandria, az a családi forma, amelyben egy nőnek egyidejűleg több férje van. Elfogadott volt egykor a bretonoknál, a Kanári-szigetek őslakóinál, egyes indián törzsekben, valamint Indiában, Nepálban, Tibetben és Új-Zélandon.[7] Okai lehettek, hogy az adott társadalmon belül kevés volt a nők lélekszáma, vagy, hogy egy férfi nem tudott eltartani egy családot. Általában a férjek testvérek voltak, és a maguk között fennálló hierarchiának megfelelően élhettek jogaikkal a feleség felé, az első férj domináns helyzetet élvezett. (Közös megegyezés alapján egymással nem rokoni kapcsolatban álló férfiak is elvehettek egy nőt, vagy kezdeményezhette a poliandriát egy tehetős asszony.)
2010. júl. 31. 19:24
Szerintem az ötlet nem rossz. Sok nő marad egyedül és még jövedelme sincs a férje halála után.
Ilyenkor lenne jó egy pótférj. Bár nálunk a pótférjet életbiztosításnak nevezik.
2010. júl. 31. 19:53
Kapcsolódó kérdések: