Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem pofátlanság?
Tavaly volt az eskuvonk amire meghivtuk a baratunkat es neki a jelenlegi parjat is.
Az eskuvon mindenkinek alltuk a szallasat, de direkt megkertunk mindenkit, hogy jelezze 2 nappal az eskuvo elott, ha megsem tud jonni, mert ferohely limit miatt akkor nem keresunk plusz szallasokat masoknak. A baratunk parja nem jott el termeszetesen, az nap tudtam meg, hogy nincs ott a lany, vacsora, teljes szallas a reszere kifizetve (kb. 40.000 forint). Azon kivul hogy buktuk ezt az osszeget, nekem nagyon rosszul esett, hogy eskuvo utan sem mondott annyit, hogy sok boldogsagot, vagy elnezest, hogy nem tudtam jonni. Baratnom eskuvojen ugyanezt eljatszotta a csaj.
Most az emlitett lanynak lesz eskuvoje, amire meghivtak minket is. Meghivot ugy kaptunk, hogy meg a nevunk sem szerepel rajta (ez szerintem mar alapbol pofatlansag), illetve beleirtak, hogy mindenki hozzon kajat, piat mert az nem lesz, a szallast fizessuk ki magunknak, plusz ugye a benzin penz, es meg azert szeretnenek penzt is kapni ajandekba...
Sajnos jo baratunkrol van szo, de en ezt az egeszet baromira pofatlannak erzem, foleg ugy, hogy mi elozo evben megcsinaltuk a sajat eskuvonket, es ilyeneket nem mertem volna sohasem leirni a nasznepnek... Most azon gondolkodunk, hogy nem veszunk reszt az eskuvon.
Tukreagaljuk? Ti hogy gondoljatok?
Csak stílusosan! ;) Nem kell előre rágörcsölni, persze, hogy ott lesztek, de csak úgy mint ő. ;)
Lehet csak én vagyok vele így, de hogyha neki ennyit jelentett, akkor én sem erőltetném meg magam.
Ez ultraparaszt hozzaallas a no oldalarol. Figyelmenkivul hagynam magat a meghivot es az eskuvot is. Siman azt mondanam ott leszunk, aznap delelott meg menne az sms, hogy most "hanytam". XD xD xD xD Es meg jofej voltam, mert szoltam elore. Egy fix, ezek utan nem hogy nem tennem be a labam, de meg a kapcsolatot is megszakitanam. Legalabb annyira tiszteljen mar meg, hogy a neveteket rairja a meghivora... :S :S Ez tobb mimt pofatlansag.
Egy szóval nem irta, hogy nem kedveli ot. Vannak ilyen szemelyek, akik egy ilyet siman meg tudnak csinalni, de ezen kivul szerethetoek.
Semmikeppen nem magyarazkodni. Max. annyit mondanek, hogy az a nap mar foglalt, legnagyobb sajnalatunkra nem tudunk elmenni. De az "ilyeneknek" tobbet nem is szabad mondani. Aki meg egy sms-t sem bir kuldeni, vagy utolag koszonteni az ifju part, nem erzi erzi ennek a sulyat, kar magyarazkodni is.
19:55-os voltam.
Ó, én szépen megszívatnám ezt a csajt, de a barátunkat nem.
Vennék egy férfias ajándékot (pl. villanyborotvát, vagy szerszámkészletet - a vőlegénynek ), el is mennék a szertartásra és a végén ezt átadnám a vőlegénynek és gratulálnék nekik és húznék haza, mert hát vendégeink jönnek, vagy azt mondanám, meglátogatjuk a szüleinket, vagy hasonló... és ennyi.
Én szeretem az ilyen drámát, úgyhogy simán elmennék. Kaját nem vinnék, úgy tennék mintha észre se vettem volna a meghívón, de jót ennék-innék mások cuccaiból. Ajándéknak vagy ahogy #14 írja, vagy kis értékű OBI/férfiruházati/sportüzlet kupon, a lényeg hogy oltás legyen. Lakmározás után pedig húzás haza.
De ha a benzinpénz probléma, akkor persze inkább hagynám az egészet.
Alapvetően szerintem azzal nincsen semmi baj, hogy ők másképp szeretnék, mint az átlag. Légy laza és értsd meg, hogy nem mindenkinek ugyanaz az álma, mint neked/nektek.
A meghívókra mi sem írtunk nevet. Szerintem semmi jelentősége nincs. Minden egyes meghívottunkhoz elmentünk személyesen és átadtuk nekik, pontosan tudják, hogy kiknek szól. Mindent megbeszéltünk ott helyben is (kaja, szállás, mikortól lehet érkezni, stb.). Igazából a meghívó csak egy jelkép nálunk, ami emlékeztet a dátumra. Pontosabban már az sem, mert el kellett tolnunk az esküvőt. :D
Szóval alapvetően a formájával nekem nincs bajom. Azt sem gondolom, hogy elvárható lenne, hogy egy pár mindenkinek állja a szállást. Ezzel sem lenne bajom.
Amivel nekem bajom lenne, az a komoly tiszteletlenség, ami egyben anyagi károkozás is azzal, hogy nem csak hogy nem szólt, hogy nem teszi tiszteletét az esküvőtökön, de még utána se mondott legalább annyit, hogy "figyu, nehari, nagyon szerettem volna ott lenni, remélem azért jól szórakoztatok és sok boldogságot". Na ez az, ami miatt én sem mennék el jó szívvel az esküvői batyus piknikükre.
Egyébként nézd a jó oldalát. Mi idén megyünk egy kastélyszállóba esküvőre. Elhiszem, hogy szép meg minden, de 50 ezer forintot picit sajnálok 1 éjszaka szállásra kettőnknek reggelivel úgy, hogy kvázi alig használjuk ki és nem mellesleg elautózunk majd egy tank benzint is. Nyilván a szálló a semmi közepén van, nehogy tudjunk máshol foglalni, ami olcsóbb lenne. Szeretem ezt a párt, nagyon jó barátaink, de hülyék, hogy ebbe nem gondoltak bele. Inkább adtam volna nekik ezt a pénzt. Jól keresünk, egyszer kibírjuk, de aki csekély bevételekkel rendelkezik, annak ez komoly érvágás és nekem is nagyokat kell nyelnem, hogy elnyomjam a smucig énem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!