Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kel el hamarabb olyan nő aki nem ismeri a hűséget, és megsem érdemli, hogy valaki komolyan tervezzen vele?
Nem tudom irigy vagyok - e, de van egy ismerősöm aki 7 éve él kapcsolatban és még csak 23 éves . Legalább 10 masik férfi volt az életébe a barátja melett. Többször lebukott, mindig visszafogadta a srác. Kb fél éve volt az utolsó balhé amikor kiderült egy viszonya ami 1,5 évig tartott de a srác nem hitte el, kimagyarázta a lány. Most eljegyezte. Több ilyen lány is van akit ismerek, hogy nagyon durva életet élnek mégis elkelnek.
Én soha senkit nem csaltam meg, normális nőnek tartom magam. Nem iszom, nem bulizom. Dolgozom, van hobbim. Van életem, nem hanyagolom el sem a páromat sem magamat mégsem kérte meg a kezem a 3 év alatt. 😢
Egy esetbōl nem kell általánosítani.
Amúgy a kapcsolat nagyban függ attól, hogy kit választasz.
Egyes nōknek azzal van szerencséjük, hogy összejöttek egy “papucs” férfival, aki bármit megtesz értük és mindent elnéz nekik.
Más nōk összejönnek egy érzéketlenebb férfival, aki nem törōdik velük eléggé.
Mindenki azt válassza, ami neki jó, fölösleges irigykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!