Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kel el hamarabb olyan nő aki nem ismeri a hűséget, és megsem érdemli, hogy valaki komolyan tervezzen vele?
Nem tudom irigy vagyok - e, de van egy ismerősöm aki 7 éve él kapcsolatban és még csak 23 éves . Legalább 10 masik férfi volt az életébe a barátja melett. Többször lebukott, mindig visszafogadta a srác. Kb fél éve volt az utolsó balhé amikor kiderült egy viszonya ami 1,5 évig tartott de a srác nem hitte el, kimagyarázta a lány. Most eljegyezte. Több ilyen lány is van akit ismerek, hogy nagyon durva életet élnek mégis elkelnek.
Én soha senkit nem csaltam meg, normális nőnek tartom magam. Nem iszom, nem bulizom. Dolgozom, van hobbim. Van életem, nem hanyagolom el sem a páromat sem magamat mégsem kérte meg a kezem a 3 év alatt. 😢
9# Szerintem ne az eljegyzés legyen a cél. Ahogy előttem is írták, attól hogy valaki házas még nem feltétlenül boldog.
(Amúgy 5-ös inkább ironikusan érthette)
Kérdező, szerintem ne akard a tesód életét megoldani. Ne akard hogy azon elvek szerint éljen, döntsön amik szerint te. Hiszen Ő nem Te! Más dolgokat élt meg , más dolgok fontosak neki.
Természetesen engem is felcseszne ha nálunk is ez lenne a helyzet. De ez az ő élete, úgy éli ahogy neki tetszik. Te pedig attól hogy nem kérték meg a kezedet, nem vagy kevesebb senkinél! De ha mindig az dönti el számodra hogy értékes vagy-e, ahogyan mások viszonyulnak hozzád , akkor sosem leszel boldog.
Szokták mondani hogy a boldogság belülről jön, ami nagyon is igaz.
Elmondhatom a magam 38 évével, hogy sem az eljegyzés , sem a házasság nem jelent automatikus boldogságot. Ezt csak a neveltetésünk és a világ súlykolja belék. A tapasztalat teljesen más.
Nemhiába hogy a házasságok több mint fele válás...és akkor emellett még mennyi az aki ugyan nem válik, de él egy szar kapcsolatban.
Gondolkozz el ezen kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!