Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon melyik településre tervezzem az első randit, és ha lesz újabb találkozó, akkor azokat?
A gond a tömegközlekedéssel van, illetve időpontokkal. Legszívesebben azoktól örülnék válaszra, akik a környéken ismerősek. Konkrétan a lány Mikebudán lakik(Cegléd mellett), én meg Szentmártonkátán(szolnoki vasútvonal). Az első randit tervezem, de a menetrendeket elnézve elkeserítő a helyzet. Cegléd is lehetne köztes randihely, de én is, a lány is átszállással jut oda(Albertirsa). Ráadásul kettőkor indul vissza az utolsó busz Ceglédről. Az meg olyan délelőtti randik.. :D
Nézegettem Albertirsát is, akkor a lánynak átszállás nélkül, kevesebb költséggel utazna, de sem Nagykátáról, sem Gyömrőről nem láttam jó megoldást, ahova vonattal mennék, és onnan busszal. Mikebudára nem szeretnék menni, mert kevesebb programhely van, és a lányt feszélyezheti ha helyben az utcákon mászkál egy idegen fiúval, valamint még 12h előtt indulnom kell, ha Cegléden a buszt el szeretném érni. Van valakinek ötlete egy köztes településről, amely max. egy átszállás mindkettőnknek, és amúgy ezt a nem nagy távolságot(légvonalban) nem 70-80 vagy több kilóméteres útdíjként kell megfizetni a kerülők miatt?
Köszönöm.
Első. Nekem nem probléma Pest, mert 50 perc, és 2000 forint oda-vissza. De a lánynak 3 átszállás busszal, és 80 km, mert az egyik átszállás Kecskemét. Neki drága, ráadásul délben el kell indulnia haza, hogy az utolsó busszal Mikebudára érjen.
Második. Monor az megint neki kényelmetlen, nincs neki messze, mégis 3 átszállás a rosszul szervezett buszhálózat miatt, valamint neki az 4-5 óra utazás, 150 km útdíj. Bosszantó!
De dijaztam mindkét ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!