Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozó, hol?
Figyelt kérdés
Már lassan 4 hónapja beszélgetek egy lánnyal, tervezgetjük az első találkozót. A helyzet az, hogy kb. 600km-re lakik tőlem.
Ő azt szeretné ha meglátogatnám, de én meg azt, ha egy olyan városban találkoznánk, ami kb. félúton van kettőnk között. Szerintetek?
2015. jan. 24. 03:06
1/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fenébe, már így is elpazaroltál 4 hónapot az életedből.
2/6 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam ezen is, de egy nagyon kedves, értelmes lány, nem minden nap akad össze az ember egy ilyennel
2015. jan. 24. 03:09
3/6 anonim válasza:
Az orszagon belul nincs is 600km. Gyanusak vagytok ti nekem. Amugy tenyleg megis mit varsz ettol?
4/6 anonim válasza:
AMugy en peldaul minden nap talalkozok kedves, ertelmes lanyokkal, es meg 600 kilit sem kell utaznom erte. Eleg ha bemegyek a munkahelyemre.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem MO-n élek, hanem a határtól nem messze, slovákiában, a 600km meg símán össze tud jönni ha nem légvonalban nézed
2015. jan. 24. 03:30
6/6 anonim válasza:
Alap esetben Neked illene menni hozzá. Ilyenkor viszont az számít ki mit tud kialkudni. Biztos nem várnám el, hogy valaki 600 km-t utazzon.. legalábbis nem úgy, hogy nem hívom meg magamhoz, vagy szállásolom el ismerősnél. A félutast elfogadnám, hiszen akkor még a randi költség úgyis a tiéd.
Szerintem nagyjából egyformán kell akarni a randit mindkét félnek. A távkapcsolatok amúgy sem egyszerűek. Ha pedig már most elakadtok akkor inkább el se kezdjétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!