Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lennétek esküvő előtt egy tesztben, ha a párotok kérné?
A teszt ennyi: Ülj le egy székre. Kapsz egy palack vizet, megy a TV, és nálad a telefonod.
Semmi veszélyes, gusztustalan, vagy beteg dolgod nincs, csak ülj!
Amíg a párod nem engedi meg, hogy felkelhess.
Ez lehet 5 perc, 5 óra, vagy 5 nap is!
Ennyi a kérése.
(Igen, A TITKÁRNŐ című filmből van.)
Képesnek képes, csak nem biztos, hogy akarja, mert belegondol pl. abba, hogy mi motiválhatja a másikat ilyen kérésre. Nem bízik bennem, dacára mindannak, amit átéltünk? Hol lesz ennek a határa? Legközelebb nem fürödhetek hónapokig? Érzelmileg zsarolni fog a "ha szeretsz, megteszed nekem" dumával minden egyes alkalommal, amikor fontolóra veszem, hogy az aktuális kérésére igent mondjak-e? Örökké vissza akar majd élni az odaadásommal olyan módon, ahogy jólesik neki?
De ha neked szexuálisan izgató, akkor pont a lényeget fogod meg. A film maga erről szól, hogy MINDKÉT FELET IZGATJA.
Ha én megnézek egy filmet, amiben vibrit dugnak a pasi seggébe, vagy áramot vezetnek a heréibe, akkor el kell várnom, hogy tegye meg értem, mert különben nem szeret? Gondolkozz már.
Nem olvastam végig az összes választ…
De a kérdésre válaszolva; ezzel te is tesztelheted szerintem őt. Mert ha ilyen kérése van, akkor biztos van valami kis szadizmusra hajlamos valami benne. Menj bele és lásd meg, meddig hagyná, hogy szenvedj! 1-2 óráig minimum ki lehet bírni, aztán ugye lassan kéne menned wc-re... ha totál nem bírod, de nem engedné, hogy felkellj… hidd el, nem jó férj alapanyag. Ha meg nem mész bele, akkor is ki fog jönni rajta ez a dolog, de lehet, hogy durvábban. Aztán inkább most ez, mint később valami rosszabb...
Na direkt megnéztem a filmet, de én most elvonatkoztatok tőle.
Nekem nőként elég fura lenne valóban, ha megkérném a férfit, azt a férfit akivel közös jövőt, azaz közös életet tervezek, és még arra sem lenne képes, hogy leüljön annyi időre, ami alatt végig nézni pár filmet, miközben ő elvárná, hogy komoly adósságba verjem magamat mert neki kell a ház, vagy szüljek pár gyereket, akivel magamra hagyhat egy 19 éves szösziért, 15 év után. :(
Akinek ilyen kérése van, az beteg állat.
Kérdező, ha te így akarod tesztelni a párodat, akkor szegény megtudja, hogy nincsen agyad. De szerencsére még időben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!