Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
Már az esküvőnket terveztük, és bepánikolt, túl korainak tartotta, még azok után is, hogy négy s fél éve laktunk aszüleinél. Elhalasztotta, de közben netfüggő lett, ismerkedett egy lánnyal, hamar kialakult közöttük a vonzalom, párom elhagyott érte, szerelmes lett, esküvő előtt egy hónappal, de még hitegetett,hogy szeret, ám a csajba jobban belezúgott. Bevallotta, hogy szemét volt velem, ilyet azelőtt nem csinált, a lány eléggé könnyen adta magát, de ő is boldog. Én még fel sem ocsúdtam, egymásra találtak. Esküvő lefújva...2010. júl. 30. 16:59
11/17 anonim válasza:
Felejtsd el! Nem érdemes utána sírni! Nem érdemli meg!
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Reggelente arra ébredek, hogy sorra rájövök, milyen apró hibákat ejtettem, hogy az évek alatt hol nem vettem észre, mit is hiányolt bennem, de mivel barátként is funkcionáltunk a szerelem mellett, ezek a hiányosságok nem voltak hatalmasak, sőt ezért tudtunk túllépni rajta. Bánt, hogy nem vettem észre, bánt, hogy másképp kellett volna élnem, vagy lehet, hogy csak mellette nem tudtam? De amikor megkérte a kezem, neki se számított semmi, mert annyira boldog volt, vagyis annak tűnt, ....2 hónapja sincs még annak. És most már mással találta meg, ami belőlem hiányzott neki..Köszönöm a kedvességeteket.
2010. júl. 31. 08:22
13/17 anonim válasza:
Az esküvőnk előtt 1hónappal hazavitte az "otthonunkba"(az ő háza, a konyhafelszerelésem visszakaptam, nekem ennyit kellett hozzátenni) a 8hónapos terhes szeretőből felességgé avanzsált nőjét...
Mint ara én tudtam meg utoljára, hogy gyereke lesz és megnősült... És már minden megvolt, már csak a napokat számoltuk vissza
14/17 A kérdező kommentje:
ez még durvább! Nem semmi.:(
2010. aug. 1. 08:54
15/17 A kérdező kommentje:
Arra jutottam, hogy akkor tulajdonképpen a mi kapcsolatunk ne is lehetett igazi, nyilván így utólag sok minden hiányzott. De szerintetek ha ő most rájött, mégis csak más az igazi, akkor is így kell elintézni egy menyassszonyt? Nem eléállni és határozott lenni, hanem sunyiskodni, gyáván megfutamodni, és kivárni, mi lesz az új kapcsolattal? Az elején velem is is ilyen szerelmes volt, és kapcsolatunk alatt sokszor megújuló szenvedély volt, de voltak hiányosságok. De boldogok voltunk. Így kell megtudnom, hogy mégsem én vagyok neki az igazi? Lánykérés után egy héttel?
2010. aug. 1. 08:57
16/17 anonim válasza:
Figyu! Nagyon durva és megrázó történet a Tiéd. Tudom, nem vigasztal, de adj hálát a sorsodnak, hogy ez egy hónappal előtte, mint utána derült ki. És mégegy: ez nem a Te kudarcod, hanem az exedé! Mármint az, hogy nem is szeretett Tégedet igazán vagy legalábbis bizonytalan volt, mégis esüvőt akart korábban.
17/17 anonim válasza:
Én úgy tudom,régen az ilyeneket házasságszédelgőnek hívták,és büntetés járt érte!Nem tudom,ez még mindig így van-e,de hogy megérdemelnének érte egy kiadós büntetést is a kirúgás mellé,az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!