Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Mit szóltok ehhez?
Ez nagyon durva!
Felejtsd el,és ne bánkódj!Persze sírd ki magad, mert az gyógyító.........de egy percig se bánd!
Köcsög volt!
Szia!
Kész, ennyi, szerelmes, el kell engedned.
Sz.emét húzás ez a részéről, de képzeld ha egy ilyen emberhez mész hozzá....tegyük fel 4 év múlva másba zúg bele, megcsal, akkor már egy családot rúg fel.
Szia! Nem hinném,hogy az "új csaj" számára az igazi...tényleg csak az van,hogy megijedt...:S
Sajnállak téged nagyon..de a véleményem az,hogy eza pasi vissza fogja még sírni magát hozzád...csak kérdés,hogy te akarod e majd akkor! Hidd el,tuti megbánja majd..
örülj neki, hogy most derült ki, nem az esküvő után egy hónappal
költözz el és kezdj új életet
írta valaki, hogy megbánja és visszajön
hááát... én nem engedném vissza, bármikor megcsinálhatja ugyanezt, ha "bepánikol"... pl. ha teherbe esel vagy csak rátör a kapuzárási pánik
vagy egyszerűen csak azt hiszi, hogy ezt megbocsátod, ezért mindent meg fogsz
ááááh, nem érdemes vele foglalkozni, vannak normális pasik is
Hát az első gondolatom nekem is az volt, hogy örülj, hogy nem az esküvő után találta ki, az még durvább lett volna.
Amúgy mély együttérzésem Neked, és kívánom, hogy mielőbb kiheverd a cserbenhagyást, és pár hónap múlva már az igaz igazi oldalán lehess! Meglásd, sikerülhet!
Sajnálom, viszont úgy gondolom jobb lesz ez így neked! Már előttem írták egy páran, hogy jobb ha esküvő előtt jön rá, hogy mégsem kész veled egy házasságra. Gondolj csak bele mennyivel rosszabb lenne, ha elvesz, szülsz neki gyereket és azután dobbant...
Fel a fejjel!!!! Nem véletlenül történt, ebben biztos vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!