Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen érzés a saját esküvődön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a saját esküvődön lenni?

Figyelt kérdés
Úgy értem pont olyan volt, mint amilyennek megálmodtátok? És még az érdekelne, hogy utána milyen érzés volt, hogy házas vagy? Lehet hülye kérdések, de érdekelnek.
2008. nov. 21. 14:13
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%

Életem legboldogabb napja volt. Mindenki engem csodált gyönyörű királylánynak éreztem magam.:-). Még így 13 év távlatából is jó visszagondolni rá...

Mindenkinek azt ajánlom hogy ezt az élményt ne hagyj ki.

Jó érzés volt hogy házas vagyok bár ténylegesen semmi nem változott.

2008. nov. 25. 18:55
 22/22 anonim válasza:
100%

Fárasztó volt. augusztus-szeptemberben volt az esküvőm és még mindíg nem pihentem ki magam (persze nem kifejezetten emiatt... :-) ). A jó tanácsom mindenkinek az, hogy a polgári és templomi szertartást tegye egy napra. Nekünk a kettő közt eltelt egy hónap ugyanis még plussz stresszforrás volt. Egyébként mindkettő jól sikerült, csak annyi volt még a probléma, hogy az események alkalmával magunkra vállaltuk a szállásfoglalással/standolással/vendégek odajutásával való problémákat. Ezért folyamatosan úgy éreztük magunkat, mint a hivatásos rendezvényszervezők, azzal a kivétellel, hogy mi voltunk a középpontban is. Azért ezt leszámítva jól éreztük magunkat.

Az azóta eltelt idő alatt legalább 1000x feltették nekem azt a kérdést, hogy milyen házasnak lenni. :-) Semmi különbség nincs. Előtte is együtt éltünk, előtte is közös kasszán voltunk, előtte is gyűrűt hordtunk... :-)

Szóval a papír nem változtatott semmin, de azért az mégiscsak más érzés, hogy már társaságban a feleségemet mutatom be, nem a barátnőmet. :-)

2008. nov. 28. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!