Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtartanátok az esküvőt?
Figyelt kérdés
Egy hónapon belül lesz az esküvőnk, amire 150 főt hívtunk, ebből 54-en jönnek külföldről (6 különböző országból, ebből egy a közel-keleten van - a vőlegény ugrik ki munkaügyben 2 hétre, és három nappal az esküvő előtt jön haza). A meghívottak fele van 50 év fölött, kb. 45%-a 60 fölött, de van 8 darab 85 év fölötti meghívott is, pl. az öt nagyszülő, tehát közeli rokon, a többi idős repülővel jönne. Kb. 2 millió forint előleget, foglalót és rengeteg szervezést bukunk, illetve nem lesz "nagy esküvőnk" ugyanakkor biztosak lehetünk benne, hogy nem az esküvő miatt fogja valaki elkapni a vírust. Ti mit választanátok?
szerintem ugyis #mindmeghalunk, az oregek meg kulonosen. amugy is mit izgultok miattuk, legalabb hamarabb juttok orokseghez.
2020. márc. 7. 14:16
12/25 anonim válasza:
Nem feltétlen a vírus miatt nem tartanám meg. Eleve, ilyen időseket én nem is utaztatnék, pláne a nyolcvan év felettieket.
2020. márc. 7. 14:24
13/25 anonim válasza:
Te már eldöntötted, hogy lemondod. Mi a kérdés?
Árra nincs garancia, hogy 3 hónap, vagy 3 év múlva jobb lesz a helyzet, és nem épp egy újabb vírussal riogatnak. Mint az elmúlt 10 évben folyamatosan.
2020. márc. 7. 14:34
14/25 anonim válasza:
Nem mondd vissza. Úgyis mind meghalunk, jön a vilàgvège. Mar megint.
2020. márc. 7. 14:36
15/25 A kérdező kommentje:
Nem, csak azt döntöttem el, hogy nem halasztjuk el és nem igazán segít, ha arról írok köremailt, hogy aki beteg ne jöjjön (nyilvàn nem jönnek betegen).
2020. márc. 7. 14:40
16/25 anonim válasza:
Nyilvan nem lehet mindent visszamondani pl az étkeztetést, piat,rendezveny meretet. En vagy irnek mindenkinek es rajuk biznam vagy megtartanam szuk körben az eskuvot majd par honappal kesobb kulfoldon egy kisebb ceremoniat
2020. márc. 7. 15:20
17/25 anonim válasza:
Én megtartanám, a vőlegény gondolom így is-úgy is utazik, szóval ebből a szempontból már teljesen mindegy. Az idős rokonságra meg rábíznám, hogy szeretnének-e így is részt venni, utazni, de azért igaza van itt sokaknak, hiába érte meg valaki a 80-90 éves szép kort, nem tudni, hogy mennyi idejük lenne vírustól függetlenül is gratulálni nektek az esküvő alkalmából.
Én megtartanám, de ez én vagyok.
2020. márc. 7. 15:27
18/25 anonim válasza:
Nem, elhalasztanam. Eleve nem biztos h az ideerkezok jaratait nem torlik addig, sot volegenyt sem "engednem" most.
2020. márc. 7. 16:23
19/25 A kérdező kommentje:
Már nincs itthon ;)
2020. márc. 7. 16:27
20/25 anonim válasza:
Csak ne lisztet meg cukrot kapjatok nászajándékba 🤣🤣🤣
Ha nem is a korona virust de valami nemi betegséget tuti kapsz majd.... 1 hònap hosszù idő szerinted igy utòljára nem fog férelépni a párod??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!