Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki rám akarja erőszakolni azt az esküvőt! Mit csináljak már?
Elegem van már az egészből. Röviden a szituáció: párom testvére nősül (másodszor). Több okom is van amiért nem akarok elmenni:
- Zsigerből gyűlöljük egymást a menyasszonnyal
- Képmutatásnak tartom a templomi esküvőt két olyan ember közt, akik közül az egyik ateista, a másik meg divatból akar csak villogni a templomban. Közös gyerekük is van már
- Nem szeretem a tömeget és a felhajtást
- Nem túl jó az anyagi helyzetem, nem szívesen adok ki erre 50-100 ezreket
- Messze laknak tőlünk
Végül pedig, mivel a párom és én nem vagyunk összeházasodva (csak ígérget évek óta...), nekem nagyon fájna részt venni más esküvőjén... ráadásul olyan nőén, akivel nem szeretjük egymást.
Senki nem ért meg, a saját anyám is ellenem van, meg azzal jönnek, hogy a párom mellett lenne a helyem.
Ki vagyok már akadva teljesen.
Ne menj el, egy jó ok, hogy szakíts a pároddal!
Komolyan.
Véleményem szerint itt a nagyobb gond az, hogy ígerget ez a pasi akivel együtt vagytok.
Ne menj el az esküvőre, feleslegesen ne kínozd magad.
A pasinak meg add ki az útját.
Hat nem tudom. Attól, hogy nem kedvelem a párom majdani feleseget, meg mert az én kezemet nem kértek meg, biztos nem kezdenék el dramazni, hogy nem megyek el. Szerintem ultra cink. Még egyszer, a párod testvérének a menyasszonya...
Ja a másik. Ha valójában meg az zavar, hogy nem kertek meg meg a kezed, és úgy néz ki nem is történik semmi, akkor a kapcsolatodon gondolkodj inkább, ne ezen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!