Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mindenki rám akarja erőszakoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki rám akarja erőszakolni azt az esküvőt! Mit csináljak már?

Figyelt kérdés

Elegem van már az egészből. Röviden a szituáció: párom testvére nősül (másodszor). Több okom is van amiért nem akarok elmenni:

- Zsigerből gyűlöljük egymást a menyasszonnyal

- Képmutatásnak tartom a templomi esküvőt két olyan ember közt, akik közül az egyik ateista, a másik meg divatból akar csak villogni a templomban. Közös gyerekük is van már

- Nem szeretem a tömeget és a felhajtást

- Nem túl jó az anyagi helyzetem, nem szívesen adok ki erre 50-100 ezreket

- Messze laknak tőlünk

Végül pedig, mivel a párom és én nem vagyunk összeházasodva (csak ígérget évek óta...), nekem nagyon fájna részt venni más esküvőjén... ráadásul olyan nőén, akivel nem szeretjük egymást.

Senki nem ért meg, a saját anyám is ellenem van, meg azzal jönnek, hogy a párom mellett lenne a helyem.

Ki vagyok már akadva teljesen.

2020. jan. 19. 17:27
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%
Közöld velük, hogy nem mész és ha még egyszer megpróbálja valamelyikük rád erőltetni a dolgot, akkor azzal többet nem beszélsz.
2020. jan. 19. 17:30
 2/29 anonim ***** válasza:
36%
Kérdés, milyen kapcsolatban vagy a pároddal. Évek óta együtt éltek, vagy egy hónapja találkozgattok? Előbbi esetben komoly modortalanság, ha nem mész el, utóbbiban senkit nem érdekel. A pároddal beszélj erről, ő hogyan vélekedik!
2020. jan. 19. 17:32
 3/29 anonim ***** válasza:
90%
Csak azt csináld ami neked jó.
2020. jan. 19. 17:34
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj el, egy jó ok, hogy szakíts a pároddal!

Komolyan.

2020. jan. 19. 17:41
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint itt a nagyobb gond az, hogy ígerget ez a pasi akivel együtt vagytok.

Ne menj el az esküvőre, feleslegesen ne kínozd magad.

A pasinak meg add ki az útját.

2020. jan. 19. 17:46
 6/29 anonim ***** válasza:
91%

Hat nem tudom. Attól, hogy nem kedvelem a párom majdani feleseget, meg mert az én kezemet nem kértek meg, biztos nem kezdenék el dramazni, hogy nem megyek el. Szerintem ultra cink. Még egyszer, a párod testvérének a menyasszonya...

Ja a másik. Ha valójában meg az zavar, hogy nem kertek meg meg a kezed, és úgy néz ki nem is történik semmi, akkor a kapcsolatodon gondolkodj inkább, ne ezen..

2020. jan. 19. 17:54
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de én a kapcsolaton is elgondolkodnék.
2020. jan. 19. 17:55
 8/29 anonim ***** válasza:
98%
Van benne igazság amit a 6-os mond...
2020. jan. 19. 17:56
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Itt a fő probléma, hogy hagyod magad hitegetni évek óta. Nekem egyértelmű lenne már jó ideje, hogy csak az időmet pocsékolom erre a hapsira. És nem, nem vártam volna feleslegesen ennyi időt a semmire. Tanulságot levonhatod, hogy nem akarja elkötelezni magát melletted, de lehet senki mellett sem. Így meg az egésznek semmi értelme. Innentől nem nehéz azt mondani, hogy téged nem érdekel ez a képmutatás, és maradsz otthon. Ő érezze magát jól velük, elvégre az ő családja. A tiéd nem valószínű, hogy lesz.
2020. jan. 19. 18:20
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Haha, én azt mondanám, hogy foglaltam már repülőjegyet és szállást arra az időszakra. Úgyhogy válasszanak egy szimpatikus felületet, ahol földhözverhetik magukat a hiszti közepette.
2020. jan. 19. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!