Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki rám akarja erőszakolni azt az esküvőt! Mit csináljak már?
Elegem van már az egészből. Röviden a szituáció: párom testvére nősül (másodszor). Több okom is van amiért nem akarok elmenni:
- Zsigerből gyűlöljük egymást a menyasszonnyal
- Képmutatásnak tartom a templomi esküvőt két olyan ember közt, akik közül az egyik ateista, a másik meg divatból akar csak villogni a templomban. Közös gyerekük is van már
- Nem szeretem a tömeget és a felhajtást
- Nem túl jó az anyagi helyzetem, nem szívesen adok ki erre 50-100 ezreket
- Messze laknak tőlünk
Végül pedig, mivel a párom és én nem vagyunk összeházasodva (csak ígérget évek óta...), nekem nagyon fájna részt venni más esküvőjén... ráadásul olyan nőén, akivel nem szeretjük egymást.
Senki nem ért meg, a saját anyám is ellenem van, meg azzal jönnek, hogy a párom mellett lenne a helyem.
Ki vagyok már akadva teljesen.
1. Mondd hogy jó, legyen nektek igazatok
2. Nézd meg az Oltári nő c. filmet
3. Tanulj Julia Robertstől egy-két praktikát
4. Szökj olyan messzire, ahova csak lehet
Tudja, de neki ez nem érv, mert mindig azzal jön, hogy "de úgyis össze fogunk mi is házasodni". Hiszem ha látom.
A pénz nem túlzás. Nagyon gazdagok. Nem azok a kamu gazdagok, akik úgy csinálnak, mintha luxusban élnének, és közben átlagosan keresnek, hanem tényleg sok pénzük van. Nagyon "előkelő" és drága esküvő lesz, nem állíthatnék oda 20 ezer forinttal. Meg a nászajándék csak egy dolog, fizetni kell utazást, szállást, új ruhát kell vennem stb.
Mindezt olyan emberért, akivel utáljuk egymást.
Az életben vannak dolgok, amik kellemetlenek, de le kell nyelni. Nekem például soha életemben nem volt barátnőm, se laza, se komoly, a rokonaim viszont a nők terén igen sikeresek és szintén férfiak.
Mindegyikőjük esküvőjére elmentem, próbáltam magam jól érezni (bár belül nekem is képzelheted, nem volt jó érzés), és sikerült többé kevésbé, de abszolút nem bántam meg, van is mire emlékezni mindegyikről.
Én azt tanácsolnám neked, hogy most próbáld lenyelni ezt a békát, és ahogy vége lesz, ülj le a pároddal komolyan beszélgetni és közöld vele, hogy most ti jöttök esküvő terén. Ha ellenkezik, mondd meg neki, hogy akkor ez volt az utolsó esküvő, amin voltál vele, meg úgy en bloc, mikor párkapcsolatban álltál vele, tehát vagy elvesz, vagy keresel olyan férfit, aki hajlandó házasodni. 29/F
"Mindezt olyan emberért, akivel utáljuk egymást."
Ezt nem fogod fel, hogy nem egy olyan emberért, akivel utáljátok egymást, hanem a párod testvéréért, a kvázi sógorodért. Vele vagy bunkó, paraszt, udvariatlan, stb így, nem a csajjal. A pár másik fele akárki lehetne, neked abban nincs részed, nem számít. Te a sógorod esküvőjére szrsz magasról, és ezért bunkóság. Az ő kedvéért kéne megerőltetned magad, ruhát venni, elutazni. Ezért nem ért veled egyet senki, ezért nem érti a saját családod sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!