Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Mindenki igy fél?
A félelem és a félelemmel teli gondolatok egyáltalán nem normálisak. Csupán azért tartjuk annak, mert az emberi társadalom, amibe beleszületünk, spirituális értelemben teljesen tudattalan. A negativitás, a félelem és a rossz kedv legapróbb szikrája sem normális. Ezek valójában jelezések a tudatod számára, hogy természetellenesen élsz. Pont úgy jeleznek, mint a tested, amikor valami betegség vagy fertőzés éri. Lázas leszel, begyullad a torkod mondjuk. Minden egyes kis apró félelem egy ilyen gyulladás az emberi létezésedben. Úgy tudod meggyógyítani magad ebből, ha egyrészt leállítod a fájdalom termelődését, tehát pl nem gondolkodsz feleslegesen, és így nem hozol létre fájdalmat, majd pedig elkezded megfigyelni a már meglévő fájdalmaidat, félelmeidet. A megfigyeléssel tudatosul benned, hogy vagy te, aki megfigyeli a fájdalmat, és van a fájdalom vagy félelem, amit megfigyelsz. Így ketté válik a kettő, majd feloldódik a szenvedésed.
2019. máj. 30. 23:29
Ne félj tőle. eddig is túlélted, hogy kövér vagy. Ha ez gond neked, kezdj el egészségesebben élni.
2019. máj. 31. 02:59
Bakker, minek veszel fel hercegnő szabású ruhát, ha nem érted benne jól magad??
Rajtam is van plusz kiló, tudom is, hogy hol és mennyi. Olyan ruhát kerestem, ami ott takar és ott emel ki, ahol kell. Eszembe se jutott ujjatlan vagy kivágott hátú.
Nem izgultam, jól érzetem magam, a ruha kényelmes volt minden szempontból, és a képeket visszanézve is tetszik. Mindenki azt mondta, hogy szép menyasszony voltam.
Ha feszengsz a ruhádban, mert előnytelen, akkor keress másikat! Az egész eseményt el tudja rontani, és az a legfontosabb, hogy ti ketten érezzétek jól magatokat.
2019. máj. 31. 07:07
4/18 A kérdező kommentje:
Nem előnytelen ! Ruhàt olyant választhatsz amilyent akarsz mert utánad csináljak ! Ja ès nincs kivágja a háta! Ja és a hercegnő stilusú ami pont jóll áll nekem !
Akkor min izgulsz? Te ilyen ruhát akarsz, azt veszed fel, és kész. Egy zsákban is 80 kiló lennél. Ha utóbbi miatt félsz, akkor augusztusig le tudsz adni belőle, és alakítanak a ruhán.
Még azt tudom elképzelni, hogy maga a házasság az, ami miatt félsz.
2019. máj. 31. 07:34
Kinek mi a prioritás.
Én mondjuk azzal foglalkozom, hogy férj és feleség leszünk. Akkor is azok lennénk, ha 100 kilós lennék tele ragyákkal. Persze, az ember jól akar kinézni, de amúgy a házasságkötés nem egy csúcspont, hanem valaminek a kezdete. Inkább arra koncentrálok, hogy hogyan alakítsuk a párkapcsolatunkat, hogy majd 20 év múlva is jól működjön.
2019. máj. 31. 09:18
Nekünk ősszel lesz az esküvőnk, nálam is meg van az álom ruha, ami szintén egy hercegnő fazonú csoda. Én sem vagyok 100%-ig elégedett az alakommal épp ezért életmódot váltok, és edzeni kezdjek, hogy az esküvőnkre fantasztikus formában legyek. Én 55kg vagyok kb, de le adnék úgy 5-kg-t. Nem baj ha nem pont ennyi sikerül súlyban, de azt szeretném, hogy inkább izom legyen ami rajtam van, mint zsír. Alacsony vagyok így minden a csípőmön összpontosul. Azért, hogy jobban érezd magad a bőrödbe, senki más nem tehet rajtad kívül. Ez csakis rajtad áll, te döntesz. Ha nem jó így, ne siránkozz tegyél érte.
2019. máj. 31. 09:40
Kivel mentél próbálni? Sajnos sokan azt hiszik, hogy azzal tesznek jót, ha mindenre rámondják, hogy szép vagy benne.
80 kilóval mindenben kövérnek fogsz kinézni, ha csak nem vagy hozzá legalább 185 cm magas.
Ez a hátat szabadon hagyó, ujjatlan fazon az, ami kimondottan a vékony, törékeny alkaton szép. Még a katalógus fotókon is úgy néz ki benne szegény plus size modell, mint egy NDK-s úszónő. Élőben a 60 kilós nőkön se szép.
2019. máj. 31. 09:55
9/18 A kérdező kommentje:
Mindig mondták hogy itt az emberek érthetetlenek , de hogy ennyire.......
Nem az emberek "érthetetlenek" (amit egyébként értetlennek mondanak jobb helyeken), hanem te vagy kövér, és nem illesz bele a ruhádba. Ne más legyen már a hülye azért, mert hájas a hátad. A kérdésre válaszolva, nem mindenki fél, hanem picsogás helyett tesznek érte, hogy ne legyenek dagadtak. Egyébként esküvő előtt inkább írni tanulnál meg rendesen... "újj", "olyant"... 😂
2019. máj. 31. 18:18
Kapcsolódó kérdések: