Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtartanátok az esküvőt?
Figyelt kérdés
Egy hónapon belül lesz az esküvőnk, amire 150 főt hívtunk, ebből 54-en jönnek külföldről (6 különböző országból, ebből egy a közel-keleten van - a vőlegény ugrik ki munkaügyben 2 hétre, és három nappal az esküvő előtt jön haza). A meghívottak fele van 50 év fölött, kb. 45%-a 60 fölött, de van 8 darab 85 év fölötti meghívott is, pl. az öt nagyszülő, tehát közeli rokon, a többi idős repülővel jönne. Kb. 2 millió forint előleget, foglalót és rengeteg szervezést bukunk, illetve nem lesz "nagy esküvőnk" ugyanakkor biztosak lehetünk benne, hogy nem az esküvő miatt fogja valaki elkapni a vírust. Ti mit választanátok?2020. márc. 7. 13:40
1/25 anonim válasza:
Nehéz kérdés. De én nem biztos hogy be merném vállalni. Mondom ezt úgy, hogy mi is most szervezzük a miénket és a fél család külföldről jön.
2/25 anonim válasza:
Engem az érdekelne, h mit dolgoztok, h ilyen sok pénzt tudtok az esküvőre szánni? Köszi!
3/25 anonim válasza:
1 hónapon belül még javában tombolni fog a korona vírus.
Nem tudjátok odébb tolni pár hónappal?
4/25 anonim válasza:
Mondd te normális vagy? A média fújja fel az egeszet a sok idióta meg bedől neki.
Egy sima influenza vírúsba többen belehalnak mint a koronavírusba valaha is fognak.
5/25 A kérdező kommentje:
A szüleim fizetik, eredetileg én sem akartam rááldozni ezt a pénzt, nyilván ez az előleg, amit lemondás esetén már mindenképp ki kell fizetni.
2020. márc. 7. 13:48
6/25 A kérdező kommentje:
Jaja és a nagyszüleim azért élték meg mind a 90 éves kort, mert az összes influenza szezonban elküldtük őket vàsàrolni, meg tömegrendezvényekre.
2020. márc. 7. 13:49
7/25 A kérdező kommentje:
Ha fiatalok jönnének nyilván megtartanànk, nem lenne kérdés...
2020. márc. 7. 13:50
8/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudjuk tolni, a vízumkérelem miatt
2020. márc. 7. 13:58
9/25 anonim válasza:
Írjatok egy körlevelet, hogy a helyzetre tekintettel az a kérésetek, hogy aki betegnek érzi magát, az ne menjen. Persze udvariasan megfogalmazva, nem ilyen pongyolán.
10/25 A kérdező kommentje:
Az megvan, hogy attól is félünk a vőlegény lesz beteg és ő fog mindenkit körbefertőzni? :)
2020. márc. 7. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!