Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen köszönet ajándékot szoktak adni? Általában cukrozott mandulát, de van valami más ötlet?
Buborékfújó :-) szív alakú "fogantyúval"
Teamécses tartó
Mézeskalács
Násznépről készült fotó, köszönőlapban (gyorsnak kell lennie a fotósnak)
korábban volt ey kérdező, az ő ötlete nagyon tetszik : sorsjegy mindenkinek. pl. horoszkópos :)
írtam is neki, hogy tök klassz, de megütne a guta, ha vki a násznépből ott kaparna le több millát :)
végül amellett döntöttem, hogy sütni fogok mézeskalácssziveket, cukorral beleírom a monogrammunkat, becsomagolom celofánkába és egy szép szalaggal átkötöm, amihez 2 "cetli" lesz fűzve, az egyiken a vendég neve lesz, mert ez lesz egyben az ültetőkártyánk is, a másikon pedig , hogy 'köszönjük, hogy velünk ünnepeltek'
így azért pénztakarékos a dolog..
egyik ismerősöméknek pici mézeskalács szív volt (rajta dátum+monogram), ezt egyből a lagzi után hazavihettük, aztán később kaptunk egy ilyen képeslap szerűt,amin az ifjú pár fényképe volt (egyik esküvői fotó) és személyes,kézzel írott üzenet (köszönjük,h velünk ünnepeltétek életünk legszebb napját meg ilyesmi)
másik ismerősöméktől minden vendég egy üveg bort kapott, a bor cimkéjén az ifjú pár képe volt és alatta a dátum és a nevük (pl: 208. május 2. Mari és Peti)
nekünk kis csupor volt. mindenki megkérdezte van-e benne lekvár:-) küldök linket innen rendeltem, a lap alján vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!