Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz baja a gyürünek ha esküvö elött hordom?
Nem értem, mégis mi a baj a gyémánt (kísérő) gyűrűvel (már akinek gyémánt, mert én másik kővel szeretném). Amerikai szokás, és? Szerintem egyrészt sokkal szebb, mint a karikagyűrű, másrészt azt, ami a házasságot szimbolizálja, semmiképpen sem hordanám az esküvőig --> ezt tanácsolom a kérdezőnek is. Harmadrészt sokkal romantikusabb, mint a régi szokás. Nem csak amerikaiaktól vettünk át szokásokat az évszázadok alatt.....minden nép folyamatosan vesz át szokásokat más népektől.
A másik dolog: a kérdező gyűrűje valószínűleg csak azért aranyozott, és nem tömör arany, mert nem volt annyi pénzük. A válaszolók többsége viszont úgy beszél, mintha ez is bűn/gáz lenne.
Kérdező: nem hinném, hogy az aranyozás lekopna, de a varázsa csak akkor marad meg, ha az esküvő napjáig próbán kívül egyszer sincs rajtad. ;)
U.i.: A halloweent nem vettük át, a Valentin nap pedig nem hülye ötlet, miért ne lehetne ünnepelni a szerelmet, ha az anyaságot/apaságot/családot is ünnepeljük. És az nem válasz, hogy "az igazi szerelmespároknak minden nap egy ünnepnap, amit együtt tölthetnek", mert ennyi erővel az anyák napja is elveszti létjogosultságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!