Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az eljegyzési gyűrűnek (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzési gyűrűnek (a férfinak és a nőnek) egyformának kell lennie? Vagy ez hogy van?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, akkor az eljegyzési gyűrű később átkerül bal kézről a jobbra és az lesz az "esküvői" gyűrű.
2010. okt. 19. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk egyforma, annyi eltéréssel ,hogy az enyémbe van kő a pároméba pedig nincsen.
2010. okt. 19. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a balkezem hordom és a párom is, bár már házasok vagyunk. Egyformák a gyűrűink.A közepén mindkettőnknek metszett van benne.
2010. okt. 19. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk egyforma.A bal kezünkön hordjuk.
2010. okt. 19. 17:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Az eljegyzési gyűrű ugyanaz, mint amit a házasságkötéstől viselnek a párok? Vagy ez két különböző?
2010. okt. 19. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk csak egyre volt pénz, egy az eljegyzési gyűrű és u.a . a házassági is. És nem egyforma, páromnak arany karikagyűrű, nekem sterling ezüst, mert én nem szeretem az aranyat, a fehér aranyra meg nem volt pénzünk.
2010. okt. 19. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!