Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meglepetés beszédet felolvastatni esküvőn?
Szeretnék páromnak egy meglepetés szöveget írni,de úgy hogy ne tudjon róla. Nekem az is jó,ha felolvassák mindenki előtt.
Együtt megyünk be majd esküvő előtti héten fixálni a dolgokat, szóval ezt nem tudom mennyire lehetne kivitelezni.
26/L
Szia,
Egyeztess külön telefonon az anyakonyvvezetovel/szertartasvezetovel - aztan mar csak a reszleteket fixaljatok le.
De lehet a parodnak is volna mondanivaloja - mi kulon reszt hagytunk a fogadalmaknak a szertartason es a beszedeknek a lagzi elejen. :)
Egy tanacs - ha Te mondanad el mindenkeppen ird le elore es vidd magaddal...a meghatottsagtol nehezebb koncentralni ha fejbol mondanad. :)
Én a lányom esküvőjén mondtam meglepetés edzését, de már az esti vacsoránál. Neki nagyon bejött, volt aki húzta a száját, de ki nem szarja le.
De 3-4 percnél ne legyen hosszabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!