Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet meglepetés beszédet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meglepetés beszédet felolvastatni esküvőn?

Figyelt kérdés

Szeretnék páromnak egy meglepetés szöveget írni,de úgy hogy ne tudjon róla. Nekem az is jó,ha felolvassák mindenki előtt.

Együtt megyünk be majd esküvő előtti héten fixálni a dolgokat, szóval ezt nem tudom mennyire lehetne kivitelezni.

26/L

2020. febr. 18. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Egyeztess külön telefonon az anyakonyvvezetovel/szertartasvezetovel - aztan mar csak a reszleteket fixaljatok le.

De lehet a parodnak is volna mondanivaloja - mi kulon reszt hagytunk a fogadalmaknak a szertartason es a beszedeknek a lagzi elejen. :)

Egy tanacs - ha Te mondanad el mindenkeppen ird le elore es vidd magaddal...a meghatottsagtol nehezebb koncentralni ha fejbol mondanad. :)

2020. febr. 18. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a lányom esküvőjén mondtam meglepetés edzését, de már az esti vacsoránál. Neki nagyon bejött, volt aki húzta a száját, de ki nem szarja le.

De 3-4 percnél ne legyen hosszabb!

2020. febr. 18. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Polgári esküvőn igazából bármit lehet. A két "igen" és az aláírás a lényeg, ez a hivatalos. Ezentúl akár egy stand-upot is előadhattok katicabogárnak öltözve, teljesen mindegy. Ahogy írták, csak meg kell beszélni. Szólj külön az anyakönyv vezetőnek, pl. telefonon, ha meglepetést szeretnék.
2020. febr. 19. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet. Jelezni kell az anyakönyvvezetőnek, hogy szeretnél erre időt.
2020. febr. 23. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!