Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepetés esküvőre az ifjú párnak?
Volt már valakinek olyan esküvője ahol esetleg meglepetés sztárvendéget kapott?Vagy esetleg a környezetében?
Akár mulatós vagy bármilyen egyéb fellépőt?
Az anyagi vonzatára lennék kíváncsi, hogy mit kóstál egy ilyen meglepetés.
Nótár Mary, L.L.Junior, Bunyós Pityu vagy hasonlókra gondolok...
Csak akkor hívj meg sztárvendégeket, ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy mindkét fél szereti őket. Az említett embereket én pl elzavarnám.
Távolságtól, naptól, időtől függően változik a gázsi. Egy híresebb DJ(Bárány Attila szintű) például 2 óráért elkér 400 ezer ft-ot.
Tipikus magyar intelligencia.
Ha érdemlegesen nem tud hozzászólni akkor hozzászól valami teljesen értelmetlenül amivel saját magát minősíti.
Nem a véleményed kérdeztem az említett előadókról kedves első válaszoló.
Legközelebb az ilyen kérdésnél amire nem tudod a választ görgess tovább, hidd el azzal többet teszel.
Szerintem egy esküvő, az nem egynelő egy huszadrangu bár aktuális cirkuszi fellépőjének produkciójával.
Szerintem ilyen embernek semmi keresnivalója nincs egy esküvőn.
Ez valami alja dakota esküvő?
Mert én max az ellenségem esküvőjére küldeném ezeket...
Egyszer a fiestát hívták meg privát rendezvényre, nem esküvő, ahol a szervezők közt voltam (ezt nem én intéztem, csak tudtam arról, hogy ők a meglepi).
Fél órára kértek el 300ezret, ez kb tíz éve volt. Nos... számolj. :)
Bár az általad említettek talán kevésbé elszálltak (bár ki tudja), azért akkor is bőven hat számjegyben gondolkodj.
Eszedbe se jusson semmiféle meglepetéssel készülni! Egyrészt a párok döntő többségében nem akarnak ilyesmit (több mint száz esküvő tapasztalata mondatja ezt velem), másrészt keresztülhúzza az egész napot, keresztbe tesz a szolgáltatóknak, borítja a programot stb...
Ne csináld!
Kedves kérdező, ezt a tipikusmagar dolgot nem kellett volna, ez a te szegénységi bizonyítványod. Elhiszem, hogy a törzsed körében ezek a "menő sztárok", de az értelmes emberek körében nem.
Tipikus kisebbségi intelligencia egyből a magyarokat mocskolni, csak mert nem azt írtuk, amit látni szerettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!