Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sikerült találni nagyon pici...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült találni nagyon pici és nagyon lógó mellre mutatós menyasszonyi ruhát? Milyen volt a felső része?

Figyelt kérdés

El vagyok kenődve.

Jövőre lesz talán az esküvőnk,és ruhákat nézek.

Mindig is pici volt a cicim,75 körül,de kerek és feszes.

Most ugyanez a méret,de ló, mint ahogy mondani szokták üres tejeszacskó.

Hogy csináljak ebből szép dakoltázst a lakodalomra?

2010. júl. 22. 23:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

00:07-es válaszoló első linkje.

Ami a felső szabását illeti.

Eddig ezeket valamiért nem is néztem.

Az alja viszont nem annyira tetszik, mert ennél kicsit hangsúlyosabbat szeretnék.

2010. júl. 23. 00:52
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

007-es első linkjében szereplő ruhát láttam már ugyanilyen felsőrésszel és csodaszép aljjal

[link]

bár nekem ezzel a felsőrésszel is tetszik

(haonloan pici és alaktalan mellekkel rendelkezem,bár a pushupos melltarto csodákra képes )

2010. júl. 23. 07:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek pont nem lesznek jók. Ha kicsi a melled, olyan kell, amibe eleve be van építve egy szivacs. A fűző pedig megtartja az egészet, nem fog lógni.

Nekem is kis mellem van, ha küldesz privit, elküldöm, milyen ruhám volt. Még melltartó sem kellett alá, olyan volt a felső része.

2010. júl. 23. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!