Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült találni nagyon pici és nagyon lógó mellre mutatós menyasszonyi ruhát? Milyen volt a felső része?
El vagyok kenődve.
Jövőre lesz talán az esküvőnk,és ruhákat nézek.
Mindig is pici volt a cicim,75 körül,de kerek és feszes.
Most ugyanez a méret,de ló, mint ahogy mondani szokták üres tejeszacskó.
Hogy csináljak ebből szép dakoltázst a lakodalomra?
Ha bérelsz, a szalonban a hölgy érteni fogja a dolgát. Mindenféle alakra meg tudja mondani, hogy mi áll jól. Fogsz találni, ne aggódj.
Egyébként egy jó fűző megoldhatja a gondodat.
A push up melltartókkal az a bajom, hogy ggyakorlatilag lötyög benne a mellem, mert az alsóbb lógósabb részt uyan feljebb tolha,de mivel nem feszes így mindig van benne egy kis üres tér.
Na ezt biztos csak az érti aki hasonló mellekkel rendelkezik.
A mindennapi életben is a pushup melltartóval próbálkozok,de sajnamélyen dekoltált ruhák, felsők szóba sem jöhetnek, mert nagyon látszik, hogy csak a melltartó tartja a cicket...amúgy plöttyedtek.
Nem tudtam hogy mellhez kell ruhát választani. Nekem is olyan mellem van mint neked és cseppet sem zavar.
De az egyetlen amitől nem plöttyedt az a fűző, ami összenyomja/felnyomja és úgy van valami normál mell látszata. De én ugyan fel nem vennék olyasmit amiben levegőt alig kapok, csak azért hogy szebbnek tűnjön benne a mellem...
Inkább valami ilyesmi felsőrészűt:
Ó,de jó.
Köszi a válaszokat, a linkeket meg főleg.
Az egyikbe bele is szerettem. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!