Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői tippek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői tippek?

Figyelt kérdés

Jövő nyárra van tervezve az esküvő, a színek az vaj és púder rózsaszín, a ruhámon is púder rózsaszín gyöngyök vannak, szóval ez adott. (Külföldön lett megveve a ruham)

Ezen kívül tanácstalanok vagyunk. Milyen asztal dekoráció legyen, köszönő ajándék, igazából még a hely sincs lefoglalva. Hezitálunk egy "áll inclusive" csomag egy elegáns étteremben/hotelben és egy olyan báltermen ahol neked kell alkoholt, és ételt is biztosítani. Számolgatunk, de nem tudom melyik lenne olcsóbb vagy jobb. Max 80 fő lenne.

Ötletetek van dekorra, asztal díszekre, virágokra, köszönő ajándékokra stb?

2020. febr. 3. 21:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
Másfél év múlva lesz az esküvő de már megvan a ruhád? Sajnálom a vőlegényt.
2020. febr. 3. 21:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem a kerdesemre valaszoltal, es igen megvettem a ruham mert nyaraláson tálaltam rá és nem akartam otthagyni..
2020. febr. 3. 21:58
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
A legjobb tippem az, hogy hagyjátok a flancolást a pcsába. Egyáltalán nem divat már a habos-babos esküvő és annyival értelmesebb dolgokra lehet költeni azt a pénzt. Az összes ilyen tízszeres áron rátok sózott esküvői dekor meg porfogó ajándék teljesen felesleges.
2020. febr. 3. 22:04
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen, szeretném én elkészíteni a dekorokat vagy a virágossal készíteni egy doboz-csokrot amibe bele lehetne szúrni az asztal számokat is. Az ültető kártyákra pedig olyat láttam, hogy a nevek rafaeloba vannak beleszúrva. A neten tálaltam olcsó és elegáns meghívókat, nevkargyakat stb. Próbálunk olcsón kihozni valamit, de az alkohol és a kaja sokat elvisz...
2020. febr. 3. 22:07
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Erre megint csak azt tudom mondani, hogy ha nem telik rá akkor nem kell 80 fős esküvőt tartani.
2020. febr. 3. 22:10
 6/16 A kérdező kommentje:
Boven telne ra, de a legolcsobban akarjuk kihozni es elegansan is.
2020. febr. 3. 22:13
 7/16 anonim ***** válasza:
38%

Én se értem minek kidobni ilyenre pénzt.

Én is azt mondom hogy ne az esküvőbe öljetek milliókat.

A 80 fő annyira felesleges a felével nem is beszéltél évek óta.

Az emberek nagy részéből ezek a puccos dekorok inkább hányingert váltanak ki azzal jársz a legjobban ha nem veszel ilyeneket

2020. febr. 3. 22:20
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Olcsó húsnak mindig híg a leve. Én biztos nem égetném magam gagyi dekorral, meg Raffaelloba tűzött akármivel. Vagy megcsináltatnám igényesen az esküvőmet, vagy szűkkörűt szerveznék, ha csak arra futja.
2020. febr. 3. 22:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A köszönő ajándék a legtöbb esetben felesleges, ha nem egy elfogyasztható apróság, akkor csak porfogó más lakásában. Ha minden drága és elegáns, akkor egy csokiba szúrt kártya kilógna a képből. Elég lehet egy szép ültető kártya, amit magad is elkészíthetsz és kinyomtathatsz a meghívó motívumaival. Az bőven elég.

Sokszor az all inclusive ellátás többszörösébe kerül, mintha máshonnan vitetnéd csak az ételt.

2020. febr. 4. 08:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Lépj be a facebookon a menyasszonyi csevegő csoportba, sok ötletet fogsz ott találni.

A mi esküvőnk 2018-ban volt. Szerintem egy esküvőn a jó/minőségi kaja, pia és a zene a fontosak, ezekre érdemes a költségvetés nagyobb részét szánni.Ha ezek közül bármelyik rossz, arra fogtok/fognak még évek múlva is emlékezni.Ami lényegtelen, az a dekor, asztaldísz és a köszönő ajándék (meg a gyűrűpárna, galambröptetés,csokiszökőkút és társai).

Gondolj csak bele, én pl. emlékszem egy évekkel ezelőtti esküvőre, ahol meleg és olcsó folyóbor volt, de gyakorlatilag egy kivételével semelyik köszönőajándékot nem tudom felidézni.Nálunk nem volt köszönőajándék és szerintem így is jól sikerült az esküvőnk.Jó volt a helyszínünk, nagyon megbíztunk a tulajban és nem csalódtunk: lelkiismeretes és jól szót is értettünk, így elenyésző plusz költségért tett fel némi ízléses dekort.Fontos a jól megközelíthető, elég parkolóhellyel rendelkező helyszín, ahol bízol a tulajban és szót értetek.Nálunk nem volt élővirág például, mert szerintem anélkül is lehet szép egy dekor, hogy másnap több kiló virág menjen a kukába.

2020. febr. 5. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!