Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői csokor? Milyen virágból, hogyan?
Figyelt kérdés
Májusban lesz az esküvőnk.
Nálam ez a virág dolog nagyon mumus, mert sajnos nő létemre nem vagyok jó benne. Nem tudom melyik virág mivel mutat jól, melyik az olcsó, drága verzió, hogyan kell vagy érdemes egy csokrot vagy főasztaldíszt összerakni, mikor minek van szezonja, ilyesmi.
Ti hogy csináltátok? Mi volt a fő szempont ami köré építkeztetek a csokor, asztaldísz, koszorúslány csokor, szülőknek adott csokor kapcsán?
2020. jan. 26. 12:27
1/5 anonim válasza:
Nekem az ilyenek nagyon tetszenek: a pünkösdi rózsa és a fehér tulipán a kedvenc virágaim és imádom az ilyen apró zöldeket is (amik most divatosak is). Ami külön tetszik, hogy nincsenek a virágok katonás rendben, gömb alakban hanem ilyen kis bohó.
2/5 anonim válasza:
Tavaszi idényvirágokat választanék színes vagy hófehér kicsi-kedves csokorba kötve. Májusban még egy-két szál orgona is beleférne.
3/5 anonim válasza:
Az enyém júniusban lesz,nekem barack színű rózsa és rezgő lesz a menyasszonyi csokromban,a kitűzok szintén rózsa és rezgő. A vendég asztalokon lisianthus lesz. Anyukámnak szintén rózsa,csak sárga,mert az a kedvence. Alapvetően sztem az esküvő stílusa is meghatározhatja,pl. A mostanában divatos vintage esküvőkön is más a virág kompozíció,sok a zöld növény,én nem tudnék elképzelni más csokrot magamnak,csak rózsát. De láttam már egyszerű fehér tulipánokbol csokrot,meg olyat is,hogy csak rezgő. Kinek mi. Akár ha van egy adott szín világ,pl lila akkor ahhoz nézni virágokat.. de egy dekoros vagy virágos is biztos tud segíteni. Én se nagyon értek a viragokhoz inkább abból indultam ki nekem mi tetszik, tetszett képen akár vagy mas esküvőjén. Jó készülődést!!
4/5 anonim válasza:
Nekem sincs fogalmam se a virágokról, max 7-10nek tudom a nevét :) Választottam egy jó referenciákkal rendelkező virágost,akinek tetszettek a munkái.Utána megmutattam pár képet neki csokrokról, amiket a neten találtam és tetszenek. Ő segített, mondott ötleteket én pedig megbíztam benne, és gyönyörű lett a végeredmény (szerintem).Én a helyedben nyugodtan kikérném a kiválasztott virágos véleményét.
5/5 anonim válasza:
Én se értek ezekhez de azt tudtam hogy el szeretném tenni, így az örökcsokorra esett a választás. Téli esküvő volt, 3 színű rózsacsokorral. Rugalmas volt az eladó mert eleve egyszinben volt fent a csokor de mi varialtunk a színekkel a gyűrűpárnán is és nagyon szép lett 🙂 ebből a 3 színből állt a díszítés is, plusz a ruhámon is volt egy szín abból a háromból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!