Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Május 2. -án lesz a lagzink. Milyen virágból legyen a csokor, hogy ne menjen rá a gatyám?
valasz kulonleges rendhagyo viragot.
Majusban pl a babarozsa viragzik olcso es mutatos es egyedi
Szellorozsa babarozsa hortenzia
szia a
Az a baj most néztem meg a naptárba hogy az egy 3 napos ünnep / neked 4 :)/ viszont vasárnap anyák napja !Ami szerintem jóval megdrágítja a virágokat még ha az előző héten rendeled is meg .Szerintem érdemes lenne megrendelni sokkal hamarabb persze csak szóban lefixálni fix áron és akkor már nem tud rá rakni .
Szia!Szerintem lehet tavaszi virágokból,az idényvirág és nem olyan drága,küldök egy linket a nárciszos csokrot nézd meg, szerintem nagyon szép.Bár nem tudom milyen színeket terveztél az esküvőn.Pl:
Vagy esetleg:Egy tulipános csokor ,ez is nagyon szép:)
Ha bemész a virágboltba az eladónak meg is szabhatod az összeget, hogy mennyit gondoltál a csokorra,és akkor úgy készítik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!