Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törött ujjra gyűrűt?
Anno eltört a gyűrűs ujjam.. jó pár éve ennek, de a mai napig érzékeny szószerint mindenre... nyáron lesz az esküvőnk nem tudom hogyan fogja az ujjam bírni.
Járt már így valaki? :/
En meg a nyakamban egy szijjon
Es jol be van lakkozva mert amugy allergias vagyok a femekre
Nekem gyermekkoromban tört szilánkosra a gyűrűs ujjam, meg is műtötték, mert nem állt el a vérzés, levették a körmöt is, ferdén forrt össze, érzékeny maradt.
Húzd a másikra. Senkit se fog érdekelni :)
Utolsó, az azért nagyon durva :O😮😮 én a mai napig nem értem miért is tört el vagy hogyan, hiszen világ életemben fiús lány voltam milliószor estem keltem, aztan 12 évesen fogalmam sincs hogyan de egy kézzel elkaptam egy kézi labdát és mint kiderült el is tört az ujjam 😅
"Irigylem" azokat akik rendesen eltudják magyarázni hogyan történt az eset 😅😅 rajtam a sínt feltevő doki is röhögött hogy "ha te nem tudod akkor én honnan tudjam hogy törted el?"
Mindenesetre köszönöm a választ Neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!