Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűrűt venni vagy csináltatni?
Figyelt kérdés
Karikagyűrűt szeretnék venni vagy csináltatni, hol érdemes kezdeni? Merre induljak el?
A neten nézegettem már, de 90%-ban ami képek vannak, azok nem a gyűrű fotózva, csak digitális promo kép, ahol pedig a gyűrű van fotózva, mind gagyinak hat.
Fehér és vagy rozé aranyat keresek kisebb kövekkel.
KB. Ilyesmiket:
Van ötletetek?
Ps. Ezeket a gyűrűket itthon csak rendelésre gyártják, és elég drágák, kB. 200-250e Ft lenne a keret.
2018. jún. 28. 07:30
1/5 anonim válasza:
Én láttam ilyet az egri Tescoban, egy ékszerbolt kirakatában.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, utána nézek, melyik üzlet lehet az. Eger nincs olyan messze.
Amúgy Budapest lenne a legjobb, de utazunk, ha kell :)
2018. jún. 28. 07:37
3/5 anonim válasza:
Rengeteg ékszerboltban van hasonló. De egy sima ötvös is megcsinálja neked, olcsóbban, mint neten rendelve. Ha van olyan törtarany, amit be tudsz hozzá áldozni, akkor még olcsóbban meg tudod úszni.
4/5 anonim válasza:
Mi ötvössel csináltattuk,mert ami megtetszett azt nem lehetett kapni. Rendelni nem akartuk,mert egy kép nem olyan mint élőben. Mindkettőnknek volt olyan ékszer amit nem hordtunk,plusz a szülők is adtak bele. Az ötvösnek megmutattuk a képet,adott pár tippet és három hét múlva kész voltak a gyűrük.
5/5 anonim válasza:
Feil üzletekben nézzél körül, neten keress rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!