Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú együttélés után házasság váláshoz vezet? (ld kieg! )
Figyelt kérdés
Egyre többször látom, hogy azoknál a pároknál, akik sokáig (5-6 év vagy még több) éltek együtt az esküvő előtt miután összeházasodnak nagyon hamar jönnek a problémák és 1-2 éven belül el is válnak. Ti hogy látjátok ezt? Tapasztaltátok ti is a környezetetekben? Mi lehet az oka?2010. júl. 22. 08:55
11/16 anonim válasza:
én pont az ellenkezőjét tapasztalom. akik együttéltek a házasság előtt is ott semmi nem változik. viszont azok akik együttélés nélkül házasodnak sokan elválnak pár év múlva. én ezt tapasztaltam a környezetemben.
12/16 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani. Az én szüleim 37 éve házasok pl és ismerőseim közül is akik összeházasodtak nagyon jól megvannak és több éve házasok már. Az ilyen amugy szerintem azért fordulhat elő mert esetleg nem tudták teljesen kiismerni egymást csak azután miután már teljesen összekötötték őket a dolgok. Vagy pedig egyszerűen elég volt nekik az az együttélés és újra vágynak , megunták egymást. Sajnos ilyen előfordulhat több év után is. De szerintem teljesen vegyes van aki egyuttmarad van aki nem.
13/16 anonim válasza:
Azért volt régen,hogy mindenki egy emberrel élte le az életét,mert régen kiutálták azt,aki elvált.Az más tészta,hogy közben fűvel-fával félrelépett!Ma már ez nem "bűn".De remélem nálam örökké tartó lesz a kapcsolatom.4 éve működik hibátlanul és egy 7 hós kislánnyal.
14/16 anonim válasza:
hüly.eség... mi ez esküvő előtt 5 éve már együtt éltünk, és házasság évei alatt sem változtak meg az érzéseink... imádjuk egymást... már 10 éve. :))
15/16 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget. Már megint az általánosítások...
Azért már látsz magad körül pár példát, ez még nincs így. Ez nem ilyesmivel van kapcsolatban.
16/16 anonim válasza:
Szerintem ez azoknál a pároknál fordul elő, akik a házasságtól csodákat várnak, mert azt hiszik, hogy az esküvő után majd másképp kel fel a nap ... és más lesz minden.
Aztán visszacsöppennek a valóságba, és rájönnek,hogy a problémák is megmaradtak, ha addig nem voltak akkor a csalódás megszüli a gondokat...
Aki em vár nagy dolot az esküvőtől, annál szerintem ilyen nem fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!