Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti láttatok már olyat hogy valaki egy esküvőre/lakodalomba melegítőgatyába vagy munkásgatyába ment el?
Én most szombaton láttam ilyet ráadásul budapesti előkelő étteremben volt a lagzi. Ilyenbe jött az ember, csak nem szürke, hanem lila színben:
Ráadásul koszos is volt. Először azt hittem valamilyen poén, de kiderült hogy nem az.
A mi esküvőnkön mindenki kényelmesben volt, mi magunk is.
Elegáns esküvőn tényleg szokatlan, de ha valaki munkából jött, vagy mondjuk valami baleset érte, elesett egy pocsolyában vagy valami és felkapott egy nadrágot, amit talált a kocsiban.. Szerintem senkit sem érdekelt.
Èn a Vodafone-os pólómban és farmerban voltam polgári esküvőn, mert a kedves menyasszony 2 nappal előtte szólt, hogy esküvő lesz, a vőlegény is akkor értesült róla.
Mivel hétköznap munkaidőben volt az esemény, elkéretőztem 1 órára a munkahelyemről, mert szabit nem tudtam kivenni.
Este a lagzira már illő ruházatba jelentem meg :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!