Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Férfi mit vegyen fel esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Atcsy kérdése:

Férfi mit vegyen fel esküvőre hidegben? 1-5fok

Figyelt kérdés

Üdv, pár nap múlva lesz a cimborám esküvője és nem tudom mit vegyek fel a borzasztó nagy hideg miatt.

Már ezermillió guideot elolvastam a dresszkóddal kapcsolatban, de nagyon hideg lesz és szét fogok fagyni egy öltönynadrágban meg zakóban.

Ezért gondoltam a farmer nadrágra (kék vagy fekete), ami nem olyan vékony, mint az öltönynadrág és egy fekete sportcipőre, mert a makkos cipő az nem megy a farmerhez mellé.

Felülre pedig egy inget majd rá egy fekete bőrkabátot, mert ugye a farmerhez meg nem lehet felhúzni a zakót...

Ki mit szól ehhez a next level esküvő dresszkódhoz?

2020. jan. 18. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Az öltönynadrág alá felvehetsz egy harisnyát is és nem fogsz fázni. Esküvőre azért nem mennék farmerben.
2020. jan. 18. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyit kell kinn lenned,hogy nem bírod elviselni a hideget öltönynadrágban.

Mi nem ismerjük a ruhatárad, ezért csak tippem van.

Ha nem kell sokat kinn lenned -és miért kellene?- nyugodtan vedd fel az öltönyt, és ahhoz fekete szövetkabát illene. Vehetsz egy kicsit hosszabb szárú, öltönynadrághoz színben illő zoknit, és vastagabb talpú cipőt.

Ha ezek nincsenek abból kell öltözködnöd ami van.Ha van fekete farmerod én inkább azt vennék fel a helyedben a kék helyett. De sportcipőt semmi esetre sem.

2020. jan. 18. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
:) Jót mosolyogtam a leírásodon. Semmiképp ne menj farmerban és sportcipőben. Az öltönynadrág alá vegyél fel hosszú alsónadrágot, ha annyira nem bírod ki, de nem ninném, hogy szabadtéri esküvő lesz.
2020. jan. 18. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Öltönynadrag ala egy Jégeralso vagy egy vékony melegito naci

De semmiképp ne farmer 😀

2020. jan. 18. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
2-es vagyok. Nekem is eszembe jutott a harisnya/jégeralsó stb. verzió is, de általában az öltönynadrágok szűkebbek annál,hogy aláférjen. Ha mégis, akkor igen, valóban az a legjobb ötlet.
2020. jan. 18. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Van férfiaknak aláöltöző nadrág /felső is/. Ha nem márkás nem annyira drága. annak máskor is hasznát tudod venni és az vékony, biztos aláfér, ráadásul nem drága.
2020. jan. 18. 20:03
 7/10 A kérdező kommentje:

#2 akkor örülök neki, mér ezért megérte ez a topic :)

Akkor azt vettem ki a szavaitokból., hogy a farmer az semmiféleképp sem illik.

Köszönöm a sok választ és legyen jó hétvégétek!

2020. jan. 18. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy téli temetésre is farmerben mennél? Az ráadásul kinti. :)

Az öltönynadrág alá valami aláöltöző, az ing alá trikó, vagy rövid ujjú ing, zakó, rá szövetkabát. Tökéletesen, nem fogsz megfagyni.

2020. jan. 19. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem kint lesztek. Csak addig kell kint lenned, amíg a helyszínre érsz. De azért kérdezz rá a biztonság kedvéért. Ebben az esetben nem gondolom, hogy öltöny, hosszú ujjú inggel, alá trikó, felülre egy elegánsabb szövetkabát sállal, kesztyűvel kevés lenne. 5-7 fokos takony időt mondanak az országban, még csak nem is fagy úgy rendesen, ahogy januárban kéne...

Ha mégis úgy érzed, hogy kevés lesz és tényleg sokáig kell kint lenni, akkor érdemes a nadrág alá venni valami plusz réteget. Létezik aláöltözet, ahogy itt már a többiek írták. Csak akkor meg bent fogsz megsülni. (szerintem)

2020. jan. 20. 21:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi újra a segítséget.

Trikót, és a plusz nadrágot fogom választani öltöny alá.

Szövetkabátom nincs és nem is tervezek venni, azért, hogy egy napra legyen rajtam. Bőrkabátaim vannak. Sokkal praktikusabb és könnyebben tisztítható.

2020. jan. 22. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!