Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs tisztában ennyi ember a jogaival, hogy ha az esküvő szóbajön, mindig az anyagiakkal érvel ellene?
#3 nekem egy nigeria pasival volt dolgom, mar a harmadik talalkozas utan kozolte, hogy gyereket tesz a hasamba, az otodiken meg celozgatott, hogy majd elvesz felesegul es, hogy jon Magyarorszagra velem es hogy majd a gyerek miatt lesz neki magyar utlevele. (Angliaban elek)
Es meg tudnek meselni jo par esetet.
A feketek alapjaraton butabbak, szoval nem esett le neki, hogy kb 8 ev a magyar allampolgarsag. Legalabbis akkor meg ugy volt.
Nem tom... én jartam altalanosba jartam szakmára jartam érettségire...
Egyikben sem tanultunk hogy mik az emberek a magyar állampolgárok jogai! Valahogy ezeket senkisem tanítja meg a gyerekeknek!
Így hogyan tudjak? azert szerintem nem lenne rossz ha 6-7.ben tanulnának a gyerekek jogokat! Nem feltétlenül hazzasagi dolgokat de hogy alapvetően kikkel rendelkeznek mit csinálhatnak és középben meg már többet is...
ezekre a társadalmi életre nem tanít senkisem! Sok szülő sem tudja a dolgokat pont emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!