Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jegyes oktatás kötelező?
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 17:50
3/33 A kérdező kommentje:
Úgy értem,h az esküvö elött el kell járni az oktatásra?!
2010. júl. 18. 17:55
5/33 A kérdező kommentje:
hát meg vagyok keresztelve de nem járok templomba meg ilyenek...:Snemtudom ez hogy van:S
jah és ha mi szeptemberre szeretnénk az esküvöt akkor már rég kellett volna idöpontot kérni?vagy még van esély?
2010. júl. 18. 17:59
6/33 anonim válasza:
nem kötekedni szeretnék félre ne értsd, de ha nem vagy vallásos akkor miért kell templomi szertartás?
7/33 anonim válasza:
Igen, kotelezo. Ha nem vagy vallassos, nem kellene templomi eskuvo. Ez nem beleszolas, hanem az igazsag. Nem kellene alszenteskedni!!
8/33 A kérdező kommentje:
Sztem ez nem állszenteskedés!
am sokaknak van temploli ugyh nem vallásosak
2010. júl. 18. 18:11
9/33 anonim válasza:
No én máshogy fejezem ki magam, mint a kolléga (bár engem is bosszant az ilyen)
de tényleg, az egyházat miért kell divatból használni?
Ha nem létkörnyezeted az egyház, akkor miért kéred az egyház szentelését az esketésedre?
10/33 anonim válasza:
A legundorítóbb az amikor valakik kényszeríteni akarják olyanra amit nem akar.Miért kell ezt 2010-ben csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!