Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Terhes vagyok. Szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok. Szeretnék esküvőt, de a barátom még nem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Várjak türelmesen? Még csak 8 hónapja vagyunk együtt,de nekem ő az igazi. A baba közös döntés volt :)
2019. nov. 11. 09:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Nem, persze, nem kötelezhető apai elismerőre, de azt írja a kérdező,hogy közös döntés volt a gyerekvállalás, tehát akkor gondolom megteszi a nyilatkozatot.
2019. nov. 11. 10:55
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
Magyarországon mi ez a házasság mánia, amit itt is látok? A szüleim is több, mint 25 éve vannak együtt házasság nélkül
2019. nov. 11. 10:56
 13/21 anonim ***** válasza:
20%
#12-es mond valamit. Miért erőlteti az egyik fél?
2019. nov. 11. 11:10
 14/21 anonim ***** válasza:
18%
Mert sok nő nem nőtt fel a mesék világából, és valami varázslatos dolognak tartja az egészet, a habos babos ruha, a sürgés forgás, hogy alapvetően a nő kap nagyobb szerepet, a nem tudom mi. Sok nőnek ez kell. Csak nem ettől lesz jobb két ember viszonya.
2019. nov. 11. 11:13
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Mondd, hány éves vagy? Éppenhogy 20 körül? Csak tipp. lesz még egypár "nekem ő az igazi" az életedben. értem én, hogy a szomszéd Gizi meg a nagynénéd, meg a saját szüleid is 16 évesen ismerkedtek meg, hamar jött a gyerek és azóta is boldogan élnek amíg meg nem halnak, de akkor sem ez az általános, bármennyire is akarják ezt a romantikusok a szkeptikusok torkán lenyomni. Lehetsz 25, vagy harminc is akár, ilyen gondolkodással akkor sem vered alulról sem a húszat. Nem vállal épkézláb felelős ember nyolc hónapos kapcsolatban gyereket, de ha már pozi teszt is van, akkor inkább hét hónap az a nyolc, mikor nekiálltatok. Hovatovább a nyagy lilaködös szerelemben sem áll le értelmes nő közösen tervezett "babagyártásnak" ennyi idő után, akkor sem, ha a csillagokat leígéri/lehazudja a partner. Vannak kivételek, persze, pont azért, hogy erősítsék a szabályt, de sokkalta valószínűbb, ha a fél karomat nem is raknám rá, hogy Te bizony az egyedülálló anyukák táborát fogod erősíteni nagyon hamar, akár elvesz, akár nem. Egyébiránt, ha már teherbe ejtett, elmondásod szerint közös döntés után, akkor soha jobb alkalom arra, hogy elvegyen, ha nem akar, sanszosan később sem fűlik majd hozzá a foga. Ha felszáll a köd a szemedről, tapétát kaparva fogsz óbégatni mennyire ostoba elképzelés volt ez az egész, akármennyire is fogod imádni addigra a már megszületett gyereked.
2019. nov. 11. 11:28
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk mielőtt nekiálltatok ennek a közös döntésnek, nem merült fel benne, hogy ha esetleg tényleg összejön, te nem akarsz hátasság nélkül szülni? Tényleg nem értem. Mennyi idős vagy, 16?
2019. nov. 11. 12:00
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

"nekem ő az igazi"

Tipikus felelőtlen ostoba pitsa. Szegény gyerek...

2019. nov. 11. 12:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak a kérdésre szorítkozva: nem hiszem, hogy elvenne. Ha fontos lenne neki a házasság, akkor már megkért volna, mikor kiderült, hogy "megestél".

Annyit tehetsz, hogy leülteted és megmondod neki, hogy mit akarsz. A férfiak nem gondolatolvasók. Meg minek vegyen el, ha ő ezt nem érzi fontosnak?

2019. nov. 11. 12:50
 19/21 anonim ***** válasza:
19%
De minek a házasság? Még mindig nem tudjuk, csak leszavazzák a nők azokat a válaszokat, ahol megkérdezik, hogy miért kell erőltetni, ha anélkül is tud működni?
2019. nov. 11. 12:53
 20/21 anonim ***** válasza:
69%
Én nőként sem értem, hogy mi a francnak a házasság illetve inkább hogy miért pont most. Könyörgöm eddig nem volt fontos, simán belementél a gyerekpotyogtatásba nélküle. Ezek után már tök mindegy, hogy van-e esküvő. Ha neked a gyerekvállaláshoz fontos lett volna az esküvő akkor ehhez ragaszkodsz még mielőtt belemész a gyerek témába.
2019. nov. 11. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!