Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány lánnyal jártatok mire megtaláltátok az igazit?
Semmi gond. Köszi, hogy válaszoltál.
Arra vagyok kíváncsi, hogy nagyjából hány lánnyal jár egy fiú, mire megtalálja az igazit.
Nem a lányok számától függ, hogy egy fiú mikor lesz képes elköteleződni egyáltalán.
Van, aki sok kúrogatás és kalandozás nélkül is úgy áll a kérdéshez, hogy csak kapcsolatban érzi jól magát és csak abba fektet szívesen energiát, ami boldog, hosszú évekig tart...
Van, akit pedig az 50. numera sem tud lekötözni.
Van, akit csak bizonyos lányok érdekelnek komolyabban, a többivel csak szórakozik és nem akar semmi komolyabbat tőlük...
És van, aki mellett akármilyen nő lehet, magával az életvitellel van baja.
Már a kapcsolatba lépést, a rá való hajlandóságot is nagyon sok dolog befolyásolja. A srác személyisége, az adott lányé, az élethelyzetük, érettségük, céljaik... Sok dolog.
Benne maradni pedig közös munka. És mint ilyen, az is közös, kemény munka, hogy két ember egy kapcsolatban egymás "igazijává" váljon és ne csak pár hónapig vagy évig maradjon fenn az, amiben eleinte kicsit jobban segítik őket a hormonok és az újdonság varázsa. Egy kapcsolat tartósságát (amennyire én tapasztalom) sokkal nagyobb mértékben befolyásolja az, hogy mennyire tudjátok magatokat megértetni a másikkal és mennyire tudjátok kifejezésre juttatni időben a problémákat, célokat, érzelmeket. Ha ez jól működik, egyrészt az ismerkedési fázisból csak azok lépnek tovább, akik egy irányba tartanak, másrészt a kapcsolatot romboló nézeteltérések és konfliktusok elkerülhetővé válnak.
Lényegtelen, milyen szuper okos, dögös, kedves az az ember, akit választasz és az is, hogy hanyadik a sorban szerintem. Az igazit akkor találod meg, mikor találsz egy eléggé szép, eléggé dögös, eléggé okos, eléggé normális embert, akivel el tudod képzelni akár csak kicsit is (ilyen mindenkinek a szemében sok van) és azzal együtt tudsz csinálni olyat, ami nektek a legjobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!