Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány lánnyal jártatok mire megtaláltátok az igazit?
Figyelt kérdés
Az ilyen 1-2 hetes vagy max. egy hónapos "együtt járást" ne számítsátok.2019. okt. 7. 17:08
1/16 anonim válasza:
Hàt én remélem az első lesz még senkim nem volt
2/16 anonim válasza:
Én elvettem az elsőt, de szerintem ez nagyon ritka. 24 voltam amikor összejöttünk, 29 amikor összeházasodunk. 5 éve vagyunk házasok. 34F
3/16 anonim válasza:
Én még két gyerek és 4 nagyon hosszú kapcsolat után sem találtam meg.. Noha nem is keresem... Annyira sokat változom az idő múlásával, hogy sosem éreztem lehetségesnek.
4/16 anonim válasza:
Hát pedig én randinként számolom.
23 randim volt, ergo 23 nőt ismertem meg közelebbről mármint ennyire emlékszem kb...
Ebből 7-en de lehet, hogy 8-an többé nem válaszoltak, nem jelentkeztek.
Aztán volt akiknél én döntöttem úgy, hogy atya úr isten ez tuti nem kell... ez 4 nő volt, ez biztos, hogy 4 nő volt.
Aztán voltak akiknél volt pár hét, 1-2 vagy 4-5 hónap, de kiderült, hogy nem fog működni.
A lényeg, hogy 3 komolyabbnak mondható kapcsolatom volt. Ami több évig tartott, mind a 3-nál azt hittem, hogy Igen ő a megfelelő, a tökély számomra. Az igazi, habár én ebben nem hiszek! Így nem fogalmaznék.
Szóval eddig 3x hittem azt, hogy megtaláltam az általad vélt igazit, de nem.
Szóval még mindig keresem :)
És csak öregszem, borzasztó....
5/16 anonim válasza:
3. barátnőm volt, ő 19, én 21, amikor összejöttünk. 7 év után volt esküvő (kaptuk is az ívet miatta - nejemnek abszolút nem volt fontos, nekem annál inkàbb, de a környezet bacogatott rendesen, h “adjuk meg a módját”, satöbbi...), jövőre lesz a 20. évfordulónk. :)
6/16 anonim válasza:
7, mindegyik 3 hónap és 3 év közötti időtartamú volt. Ez a szám néhány elhibázott próbálkozás mellett arra volt alkalmas, hogy megtanuljam az együttélés és a csapatmunka szabályait és tudjam, hogy milyen az a nő és az a kapcsolat, amiben anélkül le tudok élni egy életet, hogy egyetlen percét is fölösleges lemondásnak tartsam. Tudom, hogy ez nem volt kérdés, de szerintem az ember akkor találja meg az igazit, mikor megtanul normálisan választani és normális, közös életre alkalmas társsá válni, a másik vagy saját maga felé illúziók és cukormáz nélkül. Ez kemény munka, sok pofonnal. Amíg ez nincs, addig lehet álmodozni a hercegnőről meg a hercegről és szívni a nem megfelelővel. Van, aki az első kapcsolatában megtanulja a rendet és benne is marad és van, aki az 50. után is csak melléválasztani meg kötelet oldani tud.
7/16 anonim válasza:
Egyébként pedig nincs "igazi". Olyan van, akivel olyan sokáig boldog tudsz lenni és össze tudsz dolgozni, hogy előbb hal meg valamelyikőtök, minthogy más után nézzen vagy csak úgy kiszálljon. Nem kell ez a cukormáz, hogy örökké meg igazi. Ezek a szavak azt jelentik, hogy mindenki csak van a kapcsolatban és minden szép és boldog személyiségfejlődés és munka nélkül... Aki ebben hisz, az vegyen egy macskát és állítson be emlékeztetőt, hogy ne felejtse el etetni.
8/16 anonim válasza:
Egy volt a gimi utolsó évében, de az plátói volt. És volt egy 4 éves kapcsolatom. A következő lány aki jött, ő már a feleségem:)
9/16 anonim válasza:
16 voltam, amikor először lett barátnőm, viszonylag sokáig együtt voltunk, majd utána caak szexkapcsolataim voltak és pár éve találkoztam egy lánnyal, aki számomra tökéletes volt, erre 3 hónapra rá szakított velem, mert le akartam vele feküdni és valami oknál fogva azt hitte, hogy csak emiatt vagyok vele együtt.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!