Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt adnátok luxus esküvőre vendégként?
Annyit adj, amennyit jónak látsz. Nem neked kell az esküvő költségeit fizetni. Idióta felfogás, higy annyit kell adni minimum, amennyibe ah ellátása kerül valakinek. Hat nem. Ha vendégségbe m3gyek, akkor nem fizetem a fogyasztásomat. A vengedlatom dönti el, higy mit tálal fel, ő készíti el és ő fizeti. Nekem akkor kell fizetnem, ha étterembe megyek, amit én magam választok ki, ott azt rendelek, amit én akarok.
Külföldön házasodtam. Egyvalakitol kaptunk pénzt. Pár eurót, az is csak dekoráció volt pezsgőspohárban. Nagyon örültünk neki, ahogy minden más ajándéknak is. Kaptunk pl cserepesnovenyt, törölközőt és masszázsolajat is. Minden ajándék mögött ott volt, higy ránk gondoltak és nekünk akartak örömet szerezni. Ez lenne a lényeg....
Ómájgád-dzsízeszkrájszt! Ha valakit lagziba hívnak, az sosem fizetős, hanem max nászajándékot illik vinni. Én is életem két lagzilátogatásán úgy tettem. A legjobb nőbarátom mikor férjhezment illetve amikor az exem uncsitesója nősült. De nem szedtek sem belépőt, sem kajapénzt.
Én ilyen feltételek mellett el se mennék.
Bocs, 2, de a pár döntése, hogy majomkodni akarnak, nem a vendégeké.
Engem meghívottként nem érdekel, hogy falusi kultúrház, egy étterem vagy a Ritz a helyszín, pont ugyanannyit fogok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!