Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már olyan, hogy szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy szakítottatok esküvő előtt és mégis lett esküvő? Mi lett veletek azóta?

Figyelt kérdés
Pánikroham, rossz megérzés gyötri a páromat. Szeret, de fél az esküvőtől. Én meg már így lefújnám, pedig szeretem, csak nem akarom, h így esküdjünk. Nem szakítottunk, csak mivel csúnya így a dolog, hát kérdezem, volt, aki szakított ezért, és mégis meglépte, az írjon.
2010. júl. 15. 10:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

De ez lehet komoly kérdés?

Pánik az esküvőtől??

Az esküvő egy dolog. 1 napos ceremónia.

A házasság alatt dől el sok minden, de már vki az esküvő előtt is pánikol....?!

Ha ennyire nem komoly, még várjatok. A házasság nem az esküvői flancról szól. Ideáig el kell jutni "tudatilag".

2010. júl. 15. 12:46
 12/14 anonim válasza:

Sziasztok!

A segítségetek kéne,mert a párom lemondta az esküvőnket.Már nem lenne két hónap addig,és egy vita miatt azt mondta hogy ne legyen.

Ez marhára rosszul esik, és nem tudom mit tegyek.Adjak még neki időt?

Azon vitatkoztunk, hogy nem mondtam el neki pár alkalommal, hogy mi bánt és nem nagyon szóltam hozzá.És ez már pár alkalommal megtörtént.

Mit tegyek?

2011. júl. 11. 13:35
 13/14 anonim ***** válasza:
összeakarod vele kötni az életed de ,hogy mi bánt nem mondod el? igaza van én is lemondtam volna....vagy teljes bizalommal lépek bele az új közös életbe vagy sehogy...
2011. júl. 13. 11:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia! Kérdezném, hogy megvolt a lagzi? Az én esetemben az történt, hogy tavaly lett volna az esküvőm, a vőlegény bepánikolt, mondván, hogy éretlen, aztán lefújta két héttel előtte. "de még szeret". Fel se mérte, mekkora anyagi vonzata, és mindenféle felelőssége van ennek az eseménynek. Aztán nem bántam meg, mindennek van értelme, semmi sem véletlen! Lefújta, és megkönnyebbült. Ő is én is. Szakítottunk, mert úgy gondolom, ha megkérik a kezemet, már onnantól kezdve össze akar velem házasodni, mert döntött érzelmileg. NEm én kértem meg a saját kezem könnyek között, mégis ő pánikolt be. Ez érthető, meg is értettem, már nem is haragzsom, sőt szerencsésnek vallom magam, mert időben döntött, hogy ő még gyerek ehhez, és így kiderült, nem erős érzelmek kötöttek bennünket egymáshoz. Ez a döntés már egyértelmű számomra. Azután találkoztam a nagy Ő-vel, és nem csalódtam az eljegyzés szentségében, ha megkérné a kezem, egyértelműen igent mondanék. Azóta már sokkal nagyon dolgo ez számomra, és több érzelemről szól, szóval köszönöm, hogy előző vőlegényem megtette velem, mert már tudom, mi a lényege az egész csodálatos dolognak, és tudom, neki is jobb ez így. :)
2011. nov. 29. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!