Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyecske ruha lehet más színű mint piros?
Figyelt kérdés
Nekem a piros és árnyalatai nem igazán állnak jól, úgy érzem nem előnyös. Sokkal szívesebben viselnék egy sötétkék ruhát mondjuk, az a szín sokkal jobban áll nekem. Ez mennyire ördögtől való gondolat?2019. szept. 12. 22:11
1/12 anonim válasza:
Fehérneműben is lehetsz. Ne más mondja meg.
2/12 anonim válasza:
Manapság már minden elképzelhető, én láttam már kék,de rózsaszín menyecske ruhát is, sőt én is gondolkozok rajta,hogy ne piros legyen. Igen,a piros hagyományos,de sztem legyen olyan,amilyet szeretnél. Gondolom a kék dominál a dekorban is,akkor meg főleg nem is lenne furcsa sztem a kék szín.. meg egyébként is minden legyen úgy,ahogy ti szeretnétek.. ha neked a kék tetszik,sztem nem foglalkozz mással..
3/12 anonim válasza:
A ti esküvőtök. Mindent úgy csináltok, ahogy nektek tetszik. Szóval felőlem farmerban is lehetsz...
4/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond, ha jól áll és jól érzed magad benne akkor viseld bátran!
5/12 anonim válasza:
Nekem például fekete volt. Eredetileg a menyasszonyi ruhám lett volna fekete de aztán találtam egy másik ruhát ami nagyon megtetszett és fehér volt. De mivel nem én lettem volna ha nincs fekete ruhám így a menyecskeruha lett az. :)
6/12 Savlekotő válasza:
Azt viseld amiben jól érzed magad, ami jól áll,az esküvő a ti napotok nem a potyázó rokonoké. Sajnos láttam már anyóst aki túl öltözte a menyasszonyt fehérben jött mintha ő lenne az,beteges volt,nem is lett hosszú életű házasság.. Ha én fizettem volna se szóltam volna bele a gyerekeim nagy napjába,mivel róluk szól,életük legszebb napja kell h legyen,nem a klónjaim,és eleve nem egy vallás sérült család vagyunk,ott minden az ördögtől való lesz ami bármiben is eltér az ő elképzelésüktől,minden fontos csak a házaspár van telibe szarva a nagy napon,és házas élet is arról szol h a rokonság benne van a házaspár nemi életébe is nyakig,na ez ami szánalmas...
7/12 anonim válasza:
Bármiben, ami neked és a párodnak tetszik. A szeretteid lesznek ott, nekik úgyis az a fontos, hogy ti boldogok legyetek. Te érezd jól magad benne!
8/12 anonim válasza:
Unokanővéremnek 1977-ben volt az esküvője, és sötétkék menyecskeruhája volt (fehér apró kis pöttyökkel).
Hugomé 1997-ben volt, középkék dirndli ruha volt rajta.
Szerintem egyáltalán nem egy elrugaszkodott dolog, ha nem pirosat szeretnél.
9/12 anonim válasza:
Amilyet szeretnél, azt veszel fel.
Nekem is rózsaszín volt, ez volt az esküvő színvilága is.
10/12 anonim válasza:
2013-ban nekem fekete-fehér menyecskeruhám volt, tornacipővel viseltem. Nem érdekelt, hogy ki mit gondol, a hétköznapokban is hordok tornacsukát. Megváltás volt éjfél után a magassarkút lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!