Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire gáz, ha a menyecske...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha a menyecske ruha nem piros?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem igazán vagyok kibékülve a piros színnel.Mondjuk a magyaros jellegű menyecske ruhák tetszenek,de már szereztem egy szép kék ruhát,amit gondoltam,hogy befogok menyecske ruhának. Szerintetek mennyire baj eltérni a megszokott piros szintől? Nektek milyen volt a menyecske ruhátok? Eddig akinek mondtam,hogy nem pirosat akarok szinte felháborodott,hogy hát mégis hogy képzelem.

Köszi a válaszokat

2018. márc. 3. 08:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a menyasszonyi ruhám volt piros. Szóval ha engem kérdezel, akkor semennyite sem gáz. ;)
2018. márc. 3. 08:39
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Csak akkor miert hivod menyecske ruhanak? :D oltozz at, erezd jol magad, no para, csak a szeket sem hivjuk asztalnak, csak mert ugy tetszik.
2018. márc. 3. 08:48
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Mire oda juttok, hogy átöltözöl, marhára nem fog érdekelni senkit, milyen ruha van rajtad. Buli legyen a többi senkit nem érdekel.
2018. márc. 3. 08:50
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Semennyire nem gaz. Nekem tetszik, ha valaki el mer szakadni a hagyomanyoktol, ha azok valamilyen oknal fogva nem passzolnak hozza. Sokkal rosszabb lenne, ha beoltoznel csardaskiralynonek, mikozben nem is tetszel igy magadnak.
2018. márc. 3. 10:21
 5/12 anonim ***** válasza:
41%

A piros ,menyecske ruha hagyomány. Aki ezzel szakítani akar megteheti, ha a párja is egyetért ezzel, hiszen azért a trend marad: illik összeöltözni.

Lesz menyecske tánc?Talán ott van nagyobb jelentősége annak,hogy "asszony lesz a lányból", ahol jobban számít az,hogy valóban asszonyos viselet legyen rajta, ami kb. azonos a hagyománnyal.

2018. márc. 3. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Hàt nekem pl nem is volt menyecskeruhàm, sőt valódi habos-babos menyasszonyi ruhàm sem - egy törtfehér selyemruhában esküdtem.

A buli ìgy is jó volt, és a kutyàt nem érdekelte :)

2018. márc. 3. 13:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ma már senkit nem érdekel, hogy milyen színű :) Sokan a dekoráció színéhez passzolót választanak. Ne foglalkozz mások véleményével.
2018. márc. 3. 13:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én arra emlékszem, hogy a 80-as években a nagynéném menyecske ruhája sötétkék volt, fehér pöttyökkel. Abban táncolta a menyecsketáncot is. (És emlékszem, még magyarázkodott ott anyumnak, hogy neki a piros nem tetszik, és ezért lett kék.)

Unokanővérem pedig középkék dirndli ruhában volt "menyecske" az esküvőjén (97-ben).

Szóval már akkor sem osztott és szorzott a menyecske ruha színe, sok helyen már újasszony ruhának mondják.

Olyat varrassál/vegyél, amiben jól érzed Magad.

2018. márc. 3. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan vidékek Magyarországon, ahol kék a hagyományos menyecskeruha színe. Manapság pedig mindenki maga dönti el.
2018. márc. 3. 14:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semennyire sem gáz.
2018. márc. 3. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!