Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi alapján választottatok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján választottatok, hogy kit hívtok meg az esküvőtökre?

Figyelt kérdés

Ez nagyobb dilemmát okoz, mint a szolgáltatók keresése...

Meghúztuk a határt, mivel egy étteremben leszünk, 50-60 fő között. Nem akartunk több 100 fős esküvőt..

Vannak személyek, akiket egyértelműen meghívunk, de van jópár, akiknél bizonytalanok vagyunk.

-Nálam rokonok, akikkel kb. 2 éve találkoztam utoljára, alapvetően nem tartjuk a kapcsolatot. Anno koszorúslány voltam minkettejük esküvőjén, de az 12 évvel ezelőtt volt... Nem vagyunk rosszban, de nem is beszélünk, papám és anyukám részéről rokonok, ők néha beszélnek. Amúgy nincs velük bajom emberileg, egyszerű, kedves emberek, de plusz 8 főt jelentenének gyerekkel együtt.

-Párom részéről gyerekkori barátok, ezek közül van egy pár, akiknek tavaly ott voltunk a lagziján, de ők 100 feletti esküvőt szerveztek. Nem ismertem őket, de én is a meghívottak között voltam. Párom azt mondja, őket muszáj lesz meghívni,mert tavaly volt a lagzijuk...idén találkoztunk velük egy keresztelő kapcsán, ahol nem voltunk sokan, de két szót nem váltottunk velük, oda se jöttek hozzánk, akkor is párom kezdeményezett néhány mondatot a sráccal...Ráadásul ezek szüleit is meg akarja hívni, mert családi barátok, mondom ok, de nem az ő barátai.. Az, hogy az apjuk eljön néha hozzánk összeszedni a cefrének valót, sztem még nem indok egy meghívásra..

Kollégák: mindketten új helyen dolgozunk, nem igazán ismerjük még a kollégákat, de van egy pár szimpatikus... Náluk teljesen tanácstalanok vagyunk. Olyat nem szeretnénk, hogy csak a polgárira jöjjenek el, aki eljön, az a vacsira is hivatalos, hiszen eleve nem lesz nagy létszám..

Mit gondoltok? És a felsoroltak közül kit hívnátok meg és kit nem?

Tudom, hogy ezt mi kell eldöntsük, de ti ezek alapján az indokok alapján meghívnátok-e őket?

2019. aug. 23. 09:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen arányban fizetitek az esküvőt? Mert ha a párod mindenkit meg akar hívni, akivel két szót beszélt az életében, akkor fizessen jóval többet nálad. Ne etess idegeneket, nem ingyenkonyha, hanem az esküvőd.

A kollégákat teljesen felesleges elhívni, főleg ha most kezdtetek új helyen dolgozni.

2019. aug. 24. 23:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A "meghívom, mert ő is meghívott engem a sajátjára" hozzáállás általános iskolás szülinapi bulikra való, nem esküvőre. Nálunk van egy ismerős család, négy "gyerek", eddig mindegyik meghívott az esküvőjére; de persze náluk én és a párom +2 fő voltuk a 100+ fős lagzijaikon. Ha mi meghívnánk pluszban ezt a 4 házaspárt, gyerekekkel, másfélszereződne a létszám az esküvőnkön.

Kollégák meg oké, hogy szimpatikusak, de csak nem hívtok meg minden szimpatikus embert az esküvőtökre.

Összefoglalv a felsoroltak közül egyiket sem hívnám.

2019. aug. 25. 01:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak a család kitenné a 100+ főt így mi az alapján szelektáltunk ki az akit kedvelünk és az esküvőnkön szeretnénk látni. Van akivel már nem beszéltem 2 éve, most vállaltak gyereket ország másik felében, kissé nehézkes a kommunikáció, de ha beszélünk mindig olyan mintha tegnap beszéltünk volna utoljára, így felkerült a listára. Akivel csak temetés, esküvőn találkozom az az illető nem, mert azonkívül, hogy tudom, hogy rokon semmilyen kapcsolatban nem állunk és álltunk sosem.

Barátok egyelőre a B listán vannak. Nincsenek igazán közeli barátaink így őket akkor hívjuk ha a rokon nem tud jönni, mert minden rokon 3-5 fő a családja miatt és csak 70 fő fér a helyszínre. És van a C lista, akiket a szülők miatt illendő lenne meghívni. Na őket nem fogjuk :D mi fizetjük, olyat szetetnénk csak látni az esküvőn akit kedvelünk. A jelenlegi lakhelyünk és munkahelyeikntől

2019. nov. 10. 12:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, elküldte... Tehát a lagzihelyszíntől 200 kmre élünk, dolgozunk, így kollégát nem hívunk, csak szertartásra így feleslegesnek éreztük.
2019. nov. 10. 12:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Jó ötlet ez az A,B,C lista.. ugyanis még mindig nem körvonalazódott a dolog. Szüleim természetesnek veszik,hogy meghívunk olyan rokonokat,akiket már 3 éve vagy több nem láttam,de anno ők is meghívtak és én se ismertem őket,igaz ,akkor 12 éves voltam.. mivel nekünk se fér el sok ember,ezért mindenkit nem hívtunk meg,csak akkor,ha ez vagy az nem tud eljönni. Lehet ez is gáz így,de nincs jobb ötletem. muszáj rangsorolni. Amúgy nem egy embert hallottam,hogy uyg hívták meg esküvőre,hogy előtte egy hónappal vagy két két héttel. Gondolom ők se voltak rajta az A listán csak valaki lemondta,mert hát nem hiszem,hogy akkor döntötték el,hogy házasodnak.
2019. nov. 10. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!